Репортаж з Польщі: нові враження проектних менеджерів разом з завідувачем кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідією Шинкарук

23 травня 2018, 14:38

У травні до нас, у Поморську академію, де ми навчаємося за програмою подвійних  дипломів, завітала організатор нашого навчання та наша улюблена викладач – завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту  НУБіП України Лідія Василівна Шинкарук.

Крім занять з польськими викладачами, у нас ще були заняття з Лідією Василівною, на яких ми дізналися багато нового та цікавого про можливості, які відкриються  для на завдяки навчанню у магістратурі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Також завдяки Лідії Василівні ми побували в Слупському технологічному інкубаторі бізнес-ідей, де один з його працівників провів для нас цікаву екскурсію.

Слупський технологічний інкубатор розташований у місті Слупську, за 2 км від центру міста.

Мета цього інкубатору адресована підприємцям, які починають свою ділову діяльність – початківцям та підприємцям, які вже працюють на ринку з високим потенціалом зростання або планують впроваджувати інновації. Для того, щоб створити комплексну пропозицію підтримки та надавати різноманітну підтримку підприємцям в одному місці. Слупський технологічний інкубатор також є місцем для закладів ділового середовища, діяльність яких є відповіддю на потреби компаній, що працюють в інкубаторі.

Слупський технологічний інкубатор пропонує: кондиціоновані високоякісні офісні приміщення з доступом до міні-кухні – 2800 кв. м орендованого простору для компаній; виробничу площу з доступом до санітарних приміщень – 4 зали – кожен площею 230 кв.м; 200 місць для паркування.

На об'єкті працюють дві спеціалізовані лабораторії:

1) лабораторія автоматики, робототехніки та систем зору.

2) лабораторія відновлюваних джерел енергії разом з найбільшою сонячною установкою на даху в Померанії.

Об'єкт адаптовано до потреб інвалідів, він доступний для мешканців 24 години на добу. Також забезпчено контроль доступу та моніторинг з повноцінною реєстрацією зображення, що забезпечує комфорт та безпеку роботи.

З метою організації зустрічей, тренінгів, конференцій та виставок було створено професійний тренінговий та конференц-центр, який включає:

– аудиторію для 295 осіб з повним мультимедійним та технічним обладнанням;

– конференц-зал на 100 осіб з можливістю поділу на 3 невеликих кімнати з повним обладнанням для кожної.

Слупський технологічний інкубатор пропонує такі послуги:

– прокат простору на пільгових умовах;

– зустрічі, семінари, конференції, мережа;

– адміністративне і офісне обслуговування;

– підготовка та консультаційна підтримка (на постійній основі тренінгова пропозиція включає тренінги: комп'ютер, енергоефективність, автоматизація виробничих процесів, маркетинг та міжособистісні);

– акредитація Управління технічної інспекції як навчального центру для фотогальванічної промисловості;

– спеціалізовані послуги в лабораторіях (включаючи тестування, аналіз енергоефективності, 3D-сканування та зворотне проектування);

– можливість використання конференц-залів;

– знижки на використання навчального та конференц-центру;

– номери для ділових партнерів, тренерів та співробітників.

Разом з Лідією Василівною ми взяли участь у Дні студентського самоврядування у Поморській академії.

 

В кінці тижня влаштували пікнік!

 

Ольга Лазарищак
магістр 1-го року навчання
освітньої програми «Управління інвестиційною
діяльністю та міжнародними проектами»

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook