Виробнича практика у відокремленому підрозділі НУБіП України «Агрономічна дослідна станція»

21 травня 2018, 15:31
с. Пшеничне

Весінній період досить напружений для сільськогосподарських підприємств. Схожа виробнича необхідність створилася і у відокремленому підрозділі  НУБіП України «Агрономічна дослідна станція». Тому студентів 2-го курсу механіко-технологічного факультету було направлено  на виробничу практику до господарства з 07 травня по 19 травня 2018 року. Загальне керівництво виробничою практикою було покладено на асистента  кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Завадську Оксану Анатоліївну.
По приїзді в село Пшеничне студентів оперативно поселили в гуртожиток.
Далі вони  разом з керівником познайомились з базою практики, а також оглянули село Пшеничне.
В перший робочий день студентів поділили на дві бригади, перша займалася ремонтом тракторів і комбайнів, а інша ремонтом вантажних  автомобілів. 
При посадці картоплі молоді механіки мали можливість керувати вантажними  автомобілями  та тракторами, регулювати сільськогосподарські машини.
Під чутким керівництвом інженерів господарства проводили капітальний ремонт двигуна внутрішнього згорання, використовуючи свої теоретичні знання на практиці. 
Під час практики був відремонтований силосозбирального комбайна. 
У вільний час хлопці грали в різні ігри (футбол, волейбол, настільний теніс, більярд), допомагали підтримувати належний стан гуртожитку і його території. Одночасно з  проходили практику студенти інших факультетів, молодь обмінювалась враженнями про проходження практики і дізнавалася щось нове для себе в іншій галузі. 
Підведемо підсумок: за період практики студенти займалися ремонтом  техніки,  приймали участь в посадці культур, знайшли багато нових друзів, проводили цікаво час, отримали багато позитивних вражень. 
«Ми із задоволенням  поїхали на таку практику ще не один раз» - наголошують щасливі студенти.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook