ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни "Загальна екологія"

4 квітня 2018 року
НУБІП України

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни "Загальна екологія"
 

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА
з дисципліни «ЗАГАЛЬНА ЕКОЛОГІЯ» для екологічних та неекологічних спеціальностей

Відповідно до наказу №1572 від 06.12.2017 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році» Національний університет біоресурсів і природокористування України призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Загальна екологія» серед студентів екологічних та неекологічних спеціальностей вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. 
Рівень знань буде оцінюватися за допомогою тестових завдань, які ґрунтуються на відповідних програмах. 
Від одного вищого навчального закладу в олімпіаді з дисципліни «загальна екологія» можуть прийняти участь не більше 2 студентів, які зайняли 1, 2 або 3 місце у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 н.р. за відповідною категорією.
Категорії проведення олімпіади:
І категорія – для напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», або спеціальностей 101 "Екологія" та 183 "Технології захисту навколишнього середовища";
ІІ категорія - для неекологічних спеціальностей де читається курс "Екологія".
Документи для участі в II турі Олімпіади надсилати у паперовому та електронному вигляді. Анкети учасників II туру Олімпіади приймаються до 01.03.2018 року. Адреса: Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет захисту рослин, біотехнологій та екології, вул. Героїв Оборони, 15, м. Київ, 03041. E-mail: [email protected].
Прохання завчасно повідомити про потребу в гуртожитку або готелі та час прибуття (від’їзду) в НУБіП. Вартість проживання в студентському гуртожитку – 70 грн/доба, в готелі – від 270 грн/доба. 
Для формування складу журі і апеляційної комісії олімпіади прохання надати інформацію про кандидатуру НПП від Вашого закладу. 
Телефони для довідок:
(044) 527-84-11 (Проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович)
(044) 527-85-77 (декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля Микола Миколайович)
(044)-527-80-89 (заступник декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Рибалко Юлія Володимирівна)
(044)-527-87-85 (завідувач кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Боголюбов Володимир Миколайович, [email protected])

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook