ВІТАЄМО ОЛЕГА КУЦОГО - ПРИЗЕРА ОЛІМПІАДИ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

27 лютого 2018 року

 

      27 лютого на базі Кременецького медичного училища ім. Арсена Річинського відбулися ІІ етап VІІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів другого курсу та засідання методичного об’єднання викладачів української мови та літератури вищих навчальних закладів І-ІІ р. а. Тернопільської області.
      Цього року в обласному етапі олімпіади взяв участь студент відділення економіки та прикладної екології Бережанського агротехнічного коледжу Куций Олег (група ОФ-21М) і виборов ІІІ місце. Щиро вітаємо Олега з високими досягненнями у вивченні української мови. Бажаємо успіхів і нових перемог у житті.
      Участь в роботі засідання обласного методичного об’єднання на тему «Науково-дослідницька робота на заняттях словесності» взяла Зборівська О.М.
Кременецькі колеги ділилися досвідом роботи зі студентами у дослідженнях історії навчального закладу, життєвого шляху громадського діяча і відомого медика Арсена Річинського. Їх напрацювання яскраво відображені у музеях, що були відвідані в стінах училища. Господарі також продемонстрували здобутки в художній самодіяльності.
      Цікавим для гостей був і літературно-біографічний нарис «На крилах Лесиної долі». Хоч мороз не сприяв прогулянкам вулицями старовинного міста, однак ми побували у світлиці Уласа Самчука у Кременецькому ліцеї і будинку-музеї відомого польського поета Юліуша Словацького.

О. Зборівська, викладач циклової комісії
гуманітарних дисциплін

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook