Школярі Рівненщини зацікавлені навчатися на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП

11 лютого 2018 року

     Поліпшення якісного і кількісного складу студентів – одне із головних завдання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, вирішенням якого є проведення профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл і технікумів. Цього разу інформація про наш університет та факультет була поширена серед учнів 9-11 класів м. Дубровиця Рівненської області. З дружнім візитом сюди завітали представники кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві – професор Василь Туринський та доценти Микола Ліхтер і Сергій Грищенко.

     В Дубровицькій загальноосвітній школі № 2 було доведено до учнів інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його роль у підготовці кваліфікованих кадрів, умовами прийому на навчання у 2018 р, продемонстровано презентацію та відеофільм про факультет тваринництва та водних біоресурсів. Це викликало жвавий інтерес серед молоді випускних класів.

     Наступна зустріч була поведена з учнями 9-11 класів в Дубровицькому навчально-виховному комплексі «Ліцей-ЗОШ І-ІІ ступенів». Учням було представлено інформацію про спеціальності університету та факультету тваринництва та водних біоресурсів, терміни навчання та подальші можливості працевлаштування випускників нашого закладу вищої освіти. В ході зустрічі майбутні абітурієнти цікавилися днем відкритих дверей в університеті, переліком необхідних предметів із ЗНО, умовами проживання в гуртожитку, перспективами подальшого працевлаштування тощо.

     Ще однією школою, яку відвідали наші викладачі, стала Тинненська ЗОШ І-ІІІ Сарненського району Рівненської області, де також відбулася зустріч з учнями 9-11 класів та представлена інформація про університет та наш факультет. В ході проведених зустрічей учням було продемонстровано відеоролик «Один день з життя факультету», який викликав велику зацікавленість до наданої інформації.
     По завершенню всіх зустрічей проводилося анкетування учнів з метою визначення зацікавленості профорієнтаційною інформацією доповідачів. Приємно, що багато школярів Рівненщини зацікавлені навчатися на факультетів тваринництва та водних біоресурсів НУБіП.

     Висловлюємо подяку директорам вище перерахованих шкіл за надану можливість та сприяння у проведенні зустрічей та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Юрій Засуха,
завідувач кафедри технологій у
птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook