ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДР ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТРИВАЄ

9 лютого 2018 року

      Покращення якісного і кількісного складу студентів – одне із головних завдання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, вирішенням якого є проведення профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл і технікумів. Цього разу інформація про наш університет та факультет була поширена серед учнів 9-11 класів м. Дубровиця Рівненської області. З дружнім візитом сюди завітали представники кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві – професор Василь Туринський та доценти Микола Ліхтер і Сергій Грищенко.

    В Дубровицькій загальноосвітній школі № 2 було доведено до учнів інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його роль у підготовці кваліфікованих кадрів, умовами прийому на навчання у 2018 р, продемонстровано презентацію та відеофільм про факультет тваринництва та водних біоресурсів. Це викликало жвавий інтерес серед молоді випускних класів.

   Наступна зустріч була поведена з учнями 9-11 класів в Дубровицькому навчально-виховному комплексі «Ліцей-ЗОШ І-ІІ ступенів». Учням було представлено інформацію про спеціальності університету та факультету тваринництва та водних біоресурсів, терміни навчання та подальші можливості працевлаштування випускників нашого закладу вищої освіти. В ході зустрічі майбутні абітурієнти цікавилися днем відкритих дверей в університеті, переліком необхідних предметів із ЗНО, умовами проживання в гуртожитку, перспективами подальшого працевлаштування тощо.

   Ще однією школою, яку відвідали наші викладачі, стала Тинненська  ЗОШ І-ІІІ Сарненського району Рівненської області, де також відбулася зустріч з учнями 9-11 класів та представлена інформація про університет та наш факультет. В ході проведених зустрічей учням було продемонстровано відеоролик «Один день з життя факультету», який викликав велику зацікавленість до наданої інформації.

   По завершенню всіх зустрічей проводилося анкетування учнів з метою визначення зацікавленості профорієнтаційною інформацією доповідачів.

     Висловлюємо подяку директорам вище перерахованих шкіл за надану можливість та сприяння у проведенні зустрічей та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Юрій Засуха,

завідувач кафедри технологій у

птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook