Кафедра аграрного консалтингу і туризму взяла участь у Міжнародній конференції з питань удосконалення методів статистики у сфері туризму та впровадження рекомендованої ЮНВТО системи сателітного рахунку

11 жовтня 2017 року

     У Києві на початку жовтня ц.р. за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України пройшла Міжнародна конференція з питань удосконалення методів статистики у сфері туризму та впровадження рекомендованої ЮНВТО системи сателітного рахунку.
     Конференція відбулась за участю ключових спікерів з Всесвітньої туристичної організації ООН (ЮНВТО), Всесвітньої ради з подорожі та туризму, Європейського статистичного управління (Євростату), провідних експертів із статистики в туризмі країн ЄС.

     У заході брали участь представники центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, міських і регіональних туристичних асоціацій, національних операторів мобільного зв’язку, науковці, та експерти зі статистики в туризмі.
     Основні напрями, на яких сконцентрувалися учасники конференції, стосувалися ознайомлення з найкращими практиками та досвідом провідних країн щодо статистичної оцінки впливу туризму на економіку країн та внеску туризму в місцеву економіку, державних інструментів обліку та аналізу статистичних даних у туризмі, інтерактивних технологій та сучасних методів розвитку туризму. Тому було цікаво отримати досвід із статистики туризму та застосування інтерактивних систем, у проведенні яких кафедра аграрного консалтингу і туризму нашого університету має вже певні напрацювання.

     Завідувач кафедри Тетяна Кальна-Дубінюк представила доповідь, основою якої є застосування методів статистичного моделювання і прогнозування в інтерактивних консалтингових системах для прийняття науково-обгрунтованих рішень у туризмі, що викликала значний інтерес. У результаті обміну досвідом були започатковані нові зустрічі з поширення інтерактивних консалтингових систем в туризмі.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook