Лісівники НУБіП України представили свої розробки на Всесвітньому форумі лісових дослідницьких організацій (IUFRO)

26 вересня 2017 року

     У м. Фрайбург, Німеччина, завершив роботу 125-й ювілейний конгрес IUFRO, у якому взяли участь понад 2000 представників наукових і дослідницьких організацій з понад 100 країн світу.
     Наукова делегація НУБіП України у складі Петра Лакиди, Анатолія Карпука та Івана Лакиди взяла участь у роботі конгресу, активно працюючи на секції 14 D4 «Стратегії та виклики для ризикостійкого лісоуправління», де керівником сесії були призначені професори Вун Ліі (Південна Корея) та Петро Лакида (Україна).

     З усною доповіддю «Удосконалення інформаційного забезпечення росту і продуктивності лісів як передумова ризикостійкого лісоуправління», підготовленою Іваном Лакидою, Анатолієм Швиденко, Романом Василишиним виступив докторант кафедри лісового менеджменту Іван Лакида. Також на конгресі була представлена стендова доповідь «Економічні та екологічні виклики змін клімату для лісів східноєвропейської частини середньоширотної зони», підготовлена Петром Лакидою, Анатолієм Карпуком, Іваном Лакидою.

     Проведена робота з налагодження наукової співпраці та ділових контактів з науковими й освітніми установами світу, представленими на конгресі.

Олександра Лещенко,
керівник міжнародних програм
ННІ лісового і садово-паркового господарства

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook