Ректорат: головне завдання – підготовка кафедр, факультетів та ННІ до нового навчального року

26 червня 2017 року

     26 червня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету зазначив, що минулого тижня пройшли випуски на всіх факультетах і в ННІ, більше 2000 молодих людей отримали свою путівку в життя. Слід зазначити, що ректорат, деканати і дирекції в складних умовах, фактично тестовому режимі роботи Єдиної державної бази з питань освіти винайшли можливість виготовити дипломи. Тепер же наше спільне завдання: залучити випускників бакалаврату на вступ до магістратури, а кращих магістрів – в аспірантуру. В цьому році належним чином не була організована агітаційна, профорієнтаційна робота серед випускників інших вишів. Ми, як дослідницький університет, маємо приймати в магістратуру найкращих.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко проінформував про результати візиту до навчально-дослідних господарств. Безперечним позитивом є те, що цього року вперше за десятиліття господарства провели посівну кампанію самотужки, не залучаючи інвесторів. В цілому стан посівів задовільний, зроблена величезна робота з їх догляду, підживленню. У відмінному стані – городина. Сподіваємося на добрий врожай.

     Головним же завданням на літній період залишається підготовка кафедр, факультетів та ННІ до нового навчального року.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про направлення студентів на навчання за обміном до Латвійського аграрного університету та Естонського університету. 29 червня ми готуємося приймати делегацію з Узбекистану.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на наукових проектах: результати конкурсного відбору МОН будуть відомі вже 7 липня. Наступного ж тижня стартує активна робота приймальної комісії і за ці дні маємо підготувати все необхідне для неї.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook