Засідання вченої ради агробіологічного факультету у червні

21 червня 2017 року

Чергове засідання вченої ради агробіологічного факультету відбулося 20 червня. Про проведення державної атестації студентів ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр» доповіли голови державних екзаменаційних комісій. Зі спеціальності «Агрономія» слухали професора кафедри рослинництва, старшого наукового співробітника Джамала Рахметова, «Садівництво та виноградарство» - академіка НААН України Володимира Харебу, «Агрохімія і ґрунтознавство» - професора кафедри ґрунтознавства та охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули Сергія Булигіна.

Доповідачі наголосили, що екзаменаційні комісії працювали на належному рівні, всі тематики магістерських і бакалаврських робіт актуальні та відповідали вимогам основних положень й рекомендацій щодо підготовки та написання. Однак були зауваження щодо якісного рецензування робіт.

Звіт про навчальну, наукову та методичну роботу кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології представив завідувач кафедри професор Григорій Демидась.

Голова експертної комісії професор Анатолій Балаєв. відмітив високий рівень кадрового забезпечення, дав аналіз діяльності кафедри. Комісія визначила високі результати навчальної, наукової та методичної роботи кафедри та запропонував звіт схвалити і підтримати прохання Григорія Демидася про необхідність проведення ремонтних робіт (заміна вікон) в лекційній 37 аудиторії 4 корпусу.

Про результати проведення атестації науково-дослідних полів кафедр та виконання наукових досліджень доповіла директор НДІ «Рослинництва і ґрунтознавства» професор Ганна Ковалишина.

Секретар науково-методичної комісії агробіологічного факультету доцент Анатолій Бобер представив для обговорення та рекомендації на затвердження вченою факультету підручник, навчальні посібники, наукову монографію, довідник навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

На вченій раді були розглянуті також інші різні питання.

 

 

Секретар вченої ради, доцент Ніна Бикіна,

доцент кафедри овочівництва Віра Кутовенко.

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook