Результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «МЕНЕДЖМЕНТ».

2 квітня 2017 року

 


 У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на базі економічного факультету 23 березня 2017 року відбувся підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «МЕНЕДЖМЕНТ»

У роботі галузевої конкурсної комісії, що здійснила рецензування 208 студентських наукових робіт, взяли участь 40 провідних науково-педагогічних працівників з 19 університетів України.

 

Описание: Описание: C:\Users\ID\AppData\Local\Temp\Rar$DIa0.816\DSC02038.JPG

 

 Описание: Описание: C:\Users\ID\AppData\Local\Temp\Rar$DIa0.384\DSC01973.JPG


 

На підсумковому етапі оцінювання робіт здійснювалося за 50-бальною шкалою і за такими критеріями: змістовність доповіді, візуальний супровід, ораторський стиль, аргументація наукової новизни, дотримання часових обмежень та відповіді на запитання.

53 студентських наукових робіт із 37 ВНЗ України, які було відібрано до фінального етапу конкурсу, було представлено у шістьох секціях.

Від Національного університету біоресурсів і природокористування України» для участі в ІІ турі було подано наукову роботу до секції «Інноваційний та інвестиційний менеджмент», яка успішно пройшла етап рецензування. Її автори Воєвода Василь – студент ОС «Магістр» - спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю» і Кулаєць Андрій -  студент  IV року навчання напряму підготовки «Менеджмент» спеціалізації «Мнеджмент ЗЕД», були запрошені для участі в підсумковій науково-практичній конференції на якій були представлені основні положення наукової роботи на тему «Управління інноваційними процесами енергозаощаджуючих технологій в аграрному секторі» (науковий керівник, к.е.н., професор М.М.Кулаєць). За результатами захисту Воєвода Василь отримав диплом переможця ІІ ступеня, а Кулаєць Андрій подяку за активну участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «МЕНЕДЖМЕНТ».

 

Наукового керівника студента-переможця Всеукраїнського конкурсу наукових робіт також нагороджено грамотою. 

 

 

 

 

 

 
  Вишнівська Б.В.,
доц. кафедри менеджменту інноваційної діяльності  

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook