Профорієнтація в Хотівському навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія"

1 грудня 2016 року
   1 грудня 2016 року з метою популяризації навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України  доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Троян Аліна Василівна провела профорієнтаційну роботу в Хотівському навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія".
 
 
  Першочергово Аліна Василівна закцентувала увагу школярів на перевагах навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, а саме на статусі університету, ступеневій освіті, програмах академічної мобільності студентів, можливості отримати подвійний диплом, проходження закордонних практик, зручному розташування студентського кампусу у зеленій зоні – єдиному на території мегаполісу національному природному парку «Голосіївський».
 
  Також майбутніх абітурієнтів було проінформовано щодо наявності військової кафедри в університеті, сучасну матеріально-технічну базу, професорсько-викладацький склад, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців  за ОС "Бакалавр" та "Магістр".
Учням було цікаво дізнатися про широкі можливості розвивати свої таланти в музичній, театральній і спортивній сферах а також приймати активну участь у цікавому студентському житті.
 
  Старшокласники заповнили анкету школяра де висловили свою думку стосовно вимог до сучасного ВНЗ.
 
 
   
   Особлива вдячність за сприяння організації зустрічі висловлюється Неруш Наталії Василівні – директору Хотівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія". 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook