Викладачі кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі продовжують профорієнтаційну роботу

16 травня 2016 року

Профорієнтаційна робота на факультеті землевпорядкування триває.

Викладачі кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Олег Дроздівський, Антоніна Москаленко та Іван Шквир зустрілися з майбутніми випускниками декількох навчальних закладів Київщини та Полтавщини. Крім надання детальної презентації про умови навчання в університеті, переліку спеціальностей, культурне та спортивне життя студентів, вони відповіли на запитання майбутніх випускників щодо можливості навчання на військовій кафедрі, здобуття другої вищої освіти, вартості навчання тощо.

Доцент кафедри Олег Дроздівський провів профорієнтаційну роботу серед школярів старших класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступеня гімназії “Ерудит” та школи №2 м. Таращі Київської області, щодо перспектив вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП).

У загальному охарактеризовано, за якими напрямами ведеться підготовка майбутніх фахівців в НУБіП. Акцентовано увагу на спеціальностях «геодезія, картографія та землеустрій» - рівень бакалавр і «землеустрій та кадастр» - рівень магістр, за якими готуються фахівці на факультеті Землевпорядкування. Деталізовано напрями роботи фахівців спеціальностей та перспективи працевлаштування після закінчення НУБІП.

Доцент кафедри Антоніна  Москаленко відвідала Гнідинську ЗОШ І-ІІІ імені Петра Яцика Борипільського району Київської області. Майбутніх випускників цікавили переважно економічні спеціальності, а також комп’ютерна інженерія, комп’ютерні науки та інформаційні технології.

Наступною адресою профорієнтаційної роботи Антоніни Москаленко стала ще одна школа – Вишенська ЗОШ І-ІІІ Бориспільського району Київської області. Школярів цікавили питання особливостей та переваг навчання правовим, комп’ютерним наукам, оскільки ці напрями досить широко представлені також в інших вишах. Зацікавила школярів і розповідь про професію землевпорядника, яку можна здобути в НУБіП України.

Асистент Іван Шквир для здійснення профорієнтації обрав Степанівську загальноосвітню школу 1-3 ступенів Семенівського району Полтавської області. Майбутні випускники зацікавились особливостями підготовки за спеціальностями соціальна робота, геодезія та землеустрій.

 

Олег Дроздівський,

доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі

 

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook