Профорієнтаційна робота факультету ветеринарної медицини триває

14 травня 2016 року

     Співробітники факультету ветеринарної медицини на початку травня провели профорієнтаційну роботу із випускниками шкіл Києва №№ 132, 179, 286, 227, 241 та № 7 Переяслав-Хмельницького.

     Під час бесіди з учнями, батьками та вчителями роздано матеріали з інформацією про Національний університет біоресурсів та природокористування України і зокрема факультет ветеринарної медицини. Випускники з батьками активно цікавилися умовами вступу до університету у 2016 році. Дискусія виявилась жвавою, особливо з батьками. Говорили про навчання в НУБіП України за контрактом, а також умови проживання в гуртожитках, баз практичного навчання, проведення дозвілля та виробничого стажування студентів у країнах ЄС.

     

     Варто зазначити, що чимало випускників знають про НУБіП як виш аграрного спрямування з позитивною репутацією і планують подавати документи для участі у конкурсі на вступ до нього. Учням було роздано інформаційні матеріали щодо термінів подачі документів та роботи приймальної комісії.

      Загалом спілкування з майбутніми абітурієнтами та їх батьками проходило в дружній і приємній атмосфері, не зважаючи на хвилювання стосовно зовнішнього незалежного оцінювання, яке проходило цього дня.

Юрій Харкевич,
старший викладач кафедри фізіології,
патофізіології та імунології тварин 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook