Продовжується співпраця між НУБіП України та Академією сільськогосподарських наук Грузії

18 квітня 2016 року

     В рамках угоди між Університетом і Академією сільськогосподарських наук Грузії з 14 по 27 квітня 2016 р. на факультет тваринництва та водних біоресурсів для проходження стажування прибула делегація у складі Кашіа Ельдара – головного спеціаліста-іхтіолога, Цехладзе Манчура – головного спеціаліста-ветеринара, департаменту тваринництва, ветеринарії та виробництва кормів НЦ сільського господарства при Міністерстві сільського господарства Грузії та Парцванія Арчіла – співробітника Міністерства сільського господарства Грузії, департаменту розвитку сільського господарства, ветеринара, докторанта.

     В рамках програми прийому грузинської делегації відбулася зустріч з проректором з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадимом Ткачуком, деканом факультету Вадимом Кондратюком і науково-педагогічними працівниками факультету тваринництва та водних біоресурсів. Гості взяли участь у святковій церемонії нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Водних біоресурсів та аквакультури».

      Програмою передбачено стажування делегатів за напрямом рибництва, яке відбуватиметься на базі таких господарств: навчально-науково- виробнича лабораторія рибництва кафедри аквакультури НУБіП України, садкове осетрове рибне господарство «Бестер», Експериментальний осетровий рибзавод Держрибагенства України (Херсонська обл.), ПАТ «Сквирасільрибгосп» та СГП «Антонов-Агро» (Київська обл.), ПрАТ «Чернігіврибгосп» (Чернігівська обл.). Поряд з цим заплановані зустрічі з представниками Держрибагенства України для роботи над програмою «Методи профілактики та лікування хвороб риб в аквакультурі».

     Тож побажаємо грузинським колегам успішного проходження стажування в нашому Університеті та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

С. Грищенко,
заступник декана факультету тваринництва
та водних біоресурсів 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook