До уваги абітурієнтів! 10 липня стартує вступна кампанія!

8 липня 2015 року

 10 липня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України стартує вступна кампанія. Заяви абітурієнтів прийматимуться у робочі дні з 9 години ранку до 18-ї вечора, по суботах – з 9-ї до 14-ї. Закінчується термін прийому документів 31 липня о 18 годині.

 
За словами відповідального секретаря приймальної комісії університету Ігоря Ільчука, цьогорічна вступна кампанія має ряд особливостей, на які слід звернути увагу. Зокрема, у цьому році не приймаються сертифікати ЗНО минулих років, вищі навчальні заклади мають право приймати сертифікати лише цього навчального року.
 
Ще одна важлива особливість полягає в тому, що оригінали документів при участі в конкурсі на місця, що фінансуються за кошти державного бюджету, вступником подаються лише один раз при виборі місця навчання.
 
Вступні іспити здаватимуть лише окремі категорії абітурієнтів. По-перше, ті, хто не може здавати ЗНО у зв’язку зістаном здоров’я. Друга категорія – це особи, звільнені з військової служби в рік вступу до вищого навчального закладу. Також іспити будуть здавати випускники технікумів і коледжів, а також вступники, що вже отримали базову чи повну вищу освіту. 
 
Згідно з Правилами прийому до Національного університету біоресурсів і природокористування України у 2015 році надання медичних довідок при вступі не передбачено
 
Термін оприлюднення рейтингового списку – не пізніше 12-ї години 4 серпня. Рейтинги вступників будуть опубліковані на сайті університету в розділі «Вступнику».
 
Отже, ми запрошуємо на навчання майбутніх агрономів, енергетиків, лісівників, будівельників, інженерів-механіків, менеджерів, маркетологів, ветеринарів, економістів, фінансистів, екологів, біотехнологів, землевпорядників, програмістів, кібернетиків, соціальних педагогів, філологів-перекладачів, рослинників, тваринників, рибоводів, харчовиків та юристів.
 
Детальна інформація про умови вступу, перелік документів, вартість навчання, переваги навчання в нашому університеті та все-все-все про вступ знаходиться в розділі «Вступнику».
 
Ірина Білоус
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook