Університет готується до відзначення свого 126-річчя і вступної кампанії-2024

19 березня 2024 року

 Під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада з деканами факультетів, директорами ННІ та керівниками підрозділів. На ній розглядали актуальні питання життєдіяльності вишу, зокрема проведення наступного Дня відкритих дверей 4 квітня, розрахованого на школярів.

Про підготовку до Дня відкритих дверей та необхідність посилення профорієнтаційної роботи говорила проректорка з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха. Вона підкреслила, що незважаючи на воєнний стан колектив університету зобов’язаний активізувати системну профорієнтаційну роботу для ефективної організації вступної кампанії-2024 і збільшення контингенту абітурієнтів. Основними пунктами в цьому є, по-перше, проведення днів відкритих дверей на факультетах та в нні, тематично-профільних марафонів серед школярів, по-друге, розширення мережі базових шкіл та підписання угод про співпрацю з ними, по-третє, створення центрів профорієнтації, та, по-четверте, ширше залучення засобів масової інформації, наповнення контентом соціальних мереж, таргетована реклама у фейсбуці та інстаграмі, розміщення інформації в локальних фейсбук-групах, блогах, телеграм-каналах та вайбер-спільнотах тощо.

Про підготовку та відзначення Дня університету, який цього року припадає на 31 травня, доповідав проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Кваша. План заходів до відзначення 126-ї річниці університету передбачає відкриття нових і оновлених лабораторій, мінімеморіалів випускників і студентів, які загинули в російсько-українській війні. Цей план містить віншування гостей і відзначення найкращих студентів та науково-педагогічних працівників. Уперше заплановано проведення змагань на швидкість з розбирання і збирання двигуна внутрішнього згорання серед команд технічних факультетів. А серед масових змагань спортивного плану  — перетягування линви (цей вид спорту набирає  в університеті особливої популярності). І це далеко не все. 
 
 
Наразі план уточнюють, і декани факультетів та директори нні можуть подати ідеї і пропозиції, які буде враховано в загальному контексті дійства.
 
 
Про проведення конференції трудового колективу НУБіП інформував голова первинної профспілкової організації університету Ростислав Тарасенко. Конференція, яка дасть нам змогу остаточно визначитися з кандидатурою єдиного кандидата від колективу університету, розпочинає роботу о 13.30 20 березня.
 
 
 
Підбиваючи підсумки наради, Станіслав Ніколаєнко підкреслив: тільки консолідованими зусиллями ми можемо високо тримати марку НУБіП як лідера вищої освіти України. Тому роботи вистачить усім. 
 
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook