I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 2023-2024 навчального року

29 лютого 2024 року

 

     27 лютого 2024 року у змішаному форматі відбувся I етап Всеукраїнської щорічної студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», у якій взяли участь 16 студентів 4 курсу освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес».
      З вітальним словом до учасників олімпіади звернулась гарант освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» к.е.н., доцент Гопкало Лариса Михайлівна, яка наголосила на важливості навчатись, планувати своє професійне зростання та розвивати готельно-ресторанний бізнес наближаючи нашу перемогу у війні.

    Завдання, запропоновані учасникам дозволили студентам, користуючись набутими компетенціями перевірити свої теоретичні знання та практичні навички вирішувати виробничі питання, приймати управлінські рішення, планувати бізнес.
    Компетентне журі у складі д.е.н., професора Левицької І.В., к.е.н., доцентів Москвічової О.С., Тривайла А.Ю., Гопкало Л.М., Самсонової В.В. перевірили виконані завдання. В результаті перевірки були визначені переможці I етапу Всеукраїнської щорічної студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»:
   1 місце - Ульяницька Катерина Романівна
   2 місце - Бабич Лілія Олександрівна
   3 місце - Герасимчук Тарас Григорович

            Вітаємо переможців і бажаємо успіхів у навчанні та кар’єрному зростанні!!! Дякуємо ЗСУ за можливість вчити і навчатись!!!


Лариса Гопкало,
гарант ОП "Готельно-ресторанний бізнес"

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook