З глибоким сумом повідомляємо, що на 81 році пішов з життя Микола Юрійович ЄВТУШЕНКО

26 лютого 2024 року

  Сьогодні наука та освіта України втратила визначного вченого в галузі гідробіології, гідроекології, фізіології і біохімії водних організмів, видатного науковця, великого педагога, патріота країни, відомого та шановного у світі вченого, доктора біологічних наук, професора, члена-кореспондента НАН України

Миколу Юрійовича ЄВТУШЕНКА


  Микола ЄВТУШЕНКО весь свій трудовий шлях присвятив науковій та педагогічній діяльності, доклав максимум зусиль у становленні та розвитку рибної галузі.
  Для здобувачів вищої освіти він був не просто педагогом, а наставником, який вмів не лише донести знання, але і виховати, надихнути на великі справи. Його педагогічний підхід поєднував в собі глибокий професіоналізм, людяність та порядність. Він завжди був готовим допомогти, підтримати і надати важливі життєві поради.
  Смерть Миколи ЄВТУШЕНКА – невимовна втрата для освітянської громади та всіх, хто його знав та поважав. Його тепла посмішка, вміння знайти правильні слова в будь-якій ситуації, доброта і чуйність залишаться в наших серцях назавжди.

  Схиляючись у скорботі та розділяючи біль втрати, висловлюємо глибоке співчуття родині, близьким та колегам. Нехай його добра душа знаходить спокій у вічності.

    Світлий, добрий спомин про Миколу Юрійовича ЄВТУШЕНКА назавжди залишиться в пам’яті та наших серцях!

Прощання з Миколою Юрійовичем відбудеться 27 лютого о 10-00 біля навчального корпусу №1 (вул.Горіхуватський шлях, 19)

Ректорат НУБіП України, профспілкова організація,
колектив факультету тваринництва та водних біоресурсів
та кафедри гідробіології та іхтіології 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook