Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

ВСТУП-2024: Абітурієнту

    На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців для харчової та переробної галузей з питань якості, стандартизації та сертифікації продукції АПК України.

Висока якість підготовки фахівців забезпечується завдяки:

• висококваліфікованому науково-педагогічному персоналу;

• багатоступеневій системі освіти: освітні ступені “Бакалавр” і “Магістр” з можливістю подальшого навчання в аспірантурі;

• навчальним планам, які адаптовані до системи отримання вищої освіти в Європі;

• сучасній матеріально-технічній базі університету;

• практичній підготовці з метою набуття професійних навиків на кращих підприємствах України;

• можливості пройти практичне стажування на підприємствах за кордоном;

• активній співпраці з Радою роботодавців.

 

Детальна інформація: https://nubip.edu.ua/node/30

Терміни вступної кампанії: https://nubip.edu.ua/node/19923

Перелік документів: https://nubip.edu.ua/node/19907

 

Випускникам шкіл

      Відповідно до Правил прийому на 2024 рік  вступ на базі повної загальної середньої освіти буде проходити на основі Національного мультипредметного тесту у 2024, 2023, 2022 році та/або сертифікатів ЗНО 2021 років

         Під час подання заяв вступник, що претендує на місця державного замовлення, має зазначити її пріоритетність, при цьому показник пріоритетності 1 (один) означає найвищу пріоритетність. 

     Зазначена вступником пріоритетність заяви не може бути зміненою.

          Мінімальна кількість балів з конкурсних предметів для допуску до участі в конкурсі:

  • українська мова і література (українська мова) – 100 балів.
  • другий предмет – 100 балів для усіх спеціальностей, окрім спеціальності Геодезія та землеустрій – 110 балів.
  • третій предмет (на вибір ) – 100 балів.


        Перелік документів для вступу

 Денна форма ОС "Бакалавр"  

Структурний підрозділ

код

Спеціальність

(Освітня програма)

Перелік конкурсних предметів

Ліцензований обсяг на 2023/2024 н.р. 

Вартість 1 року  навчання у 2023 р. 

Предмет 1

Предмет 2

Предмет 3

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

181

Харчові технології (Харчові технології; Ресторанні технології)

Українська мова

Математика

Історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія

150

27020

229

Громадське здоров’я (Нутриціологія здорового харчування)

Біологія, або фізика, або хімія

50

27020


 Заочна форма ОС "Бакалавр"  

Структурний підрозділ

код

Спеціальність

(Освітня програма)

Перелік конкурсних предметів

Ліцензований обсяг на 2023/2024 н.р.

Вартість 1 року  навчання у 2023 р.

Предмет 1

Предмет 2

Предмет 3

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

181

Харчові технології

Українська мова

Математика

Історія України, або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія

50

14524

 

Випускникам технікумів і коледжів 

Денна форма ОС "Бакалавр"

Структурний підрозділ

Спеціальність (Освітні програми)

Сертифікат ЗНО

Вступне випробування

Вартість 1 року навчання у 2023 р.

за держзамовленням та за кошти фізичних або юридичних осіб

тільки

за кошти фізичних або юридичних осіб

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

181 – Харчові технології

Українська мова

Фахове вступне випробування

27020

Історія України

Математика

229- Громадське здоров’я (Нутриціологія)

Українська мова

Фахове вступне випробування

27020

Історія України

Математика

 

Вступ для здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Освітній ступінь "Магістр", денна форма  

СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

Харчові технології

1.   Технології зберігання, консервування та переробки м’яса

2. Технології зберігання та переробки водних біоресурсів

3.      Нутриціологія

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка

   Якість, стандартизація та сертифікація

 

 Освітній ступінь "Магістр", заочна форма 

СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

 

Харчові технології

1. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса

2.    Нутриціологія

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка

Якість, стандартизація та сертифікація

 

 

 ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ

Денна форма навчання

181 Харчові технології

ОП

Тривалість навчання, рік

Вартість одного року навчання, грн

Вартість за увесь період навчання, грн

 

Нутриціологія

 

2,0

 

 

31140

 

 

62280

 

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

 

1,5

 

31140

 

46710

Технології зберігання та переробки водних біоресурсів

175 Інформаційно-вимірювальні технології

Якість, стандартизація та сертифікація

1,5

31140

46710

Заочна форма навчання

181 Харчові технології

Нутриціологія

 

1,5

 

16932

 

25398

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

175 Інформаційно-вимірювальні технології

Якість, стандартизація та сертифікація

1,5

16932

25398

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook