Конференції
ХІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів (18-19 квітня 2024 року)
Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства”, яка присвячена 15-ти річчю факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України
2) Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК
3) Стандартизація, сертифікація та управління якістю продукції АПК
4) Досягнення нутриціології у збереженні здоров’я населення
Програма конференції,
Збірник конференції,
Сертифікати учасників конференції,
Дипломи
Презентації з пленарного засідання:
«Виробництво харчових продуктів: освітні та наукові тренди»
2) О.В. Швець, завідувач кафедри громадського здоров’я та нутриціології НУБіП України, президент Асоціації дієтологів України, лікар-терапевт вищої категорії, лікар-гастроентеролог вищої категорії, лікар-дієтолог вищої категорії кандидат медичних наук, професор «Харчування і здоров'я української нації - спільні виклики»
3). Л.М. Хомічак, директор Інституту продовольчих ресурсів НААН України, д.т.н., професор, член-кореспондент НААН України «Комплексна переробка рослинної сировини як основа створення еколого-економічної біоенергетичної системи України»
4). І.І. Бартковський, президент Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти". Академік міжнародної академії холоду,
Е.В. Бахур, виконавчий директор Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» «Ситуація на ринку морозива в Україні в умовах воєнного стану»
Посилання на світлини, як проходила конференція:
- Два дні плідної роботи ХII-ої Міжнародної науково-практичної конференції «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
- Інновації в харчовій промисловості, якість і безпечність продукції та досягнення нутріціології обговорили на секційних засіданнях ...
- Результати плідної роботи секції процесів і обладнання переробки продукції АПК
- На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК почала свою роботу ХІІ Міжнародна науково-практична конференція
АДРЕСА ОРГКОМІТЕТУ І КОНТАКТИ:
03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, буд. 12 В, корпус №11, кім. 312 кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК
095-189-08-34 (вайбер, телеграм) Гудзенко Максим Миколайович, матеріали і запитання надсилати електронною поштою на e-mail: [email protected]
Міжнародна науково-практична конференція «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України і світу»
Міжнародна науково-практична конференція «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу», 25 травня 2023 року. Присвячена 125-річчю заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України.
РОЛЬ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ВИРІШЕННІ ЗАВДАНЬ ПЛАНУ ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ (якість і безпечність продовольства, харчові технології)
Х Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
Ювілейна Х Міжнародна науково-практична конференція на факультеті харчових технологій
https://nubip.edu.ua/node/91339
Безпечність та якість харчових продуктів та актуальні вимоги міжнародних стандартів у фокусі секційного засідання №1 «Стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва»
https://nubip.edu.ua/node/91376
Два дні плідної роботи секції процесів і обладнання переробки продукції АПК на ювілейній Х Міжнародній науково-практичній конференції «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
https://nubip.edu.ua/node/91301
ХІ Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК почала роботу ХІ Міжнародна науково-практична конференція
https://nubip.edu.ua/node/109225
БЕЗПЕЧНІСТЬ, ЯКІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА АКТУАЛЬНІ ВИМОГИ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ в полі зору секційного засідання «Стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва»
https://nubip.edu.ua/node/109246
МАГІСТРИ-ДОСЛІДНИКИ ОСВІТНЬО-НАУКОВОЇ ПРОГРАМИ «НУТРІЦІОЛОГІЯ» ПРЕДСТАВИЛИ СВОЇ НАУКОВІ РЕЗУЛЬТАТИ НА ПОСТЕРНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
https://nubip.edu.ua/node/109269
Секційне наукове обговорення результатів ХІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
https://nubip.edu.ua/node/109267
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК підсумовує результати роботи ХІ міжнародної науково-практичної конференції
https://nubip.edu.ua/node/109344
IХ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
VІІI Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
VІІI International scientific and practical conference of scientists, postgraduates and students "Scientific achievements in solving urgent problems of production and processing of raw materials, standardization and food safety"
Збірник праць конференції_2019 ЗАВАНТАЖИТИ
Postępowanie konferentsiyi_2019 DOWNLOAD
Програма конференції_2019 ЗАВАНТАЖИТИ
Program konferencji_2019 DOWNLOAD
Міжнародна науково-практична конференція «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя»
Інформаційний лист
Реєстраційна картка учасника
Програма конференції
Інформація для учасників (вимоги до оформлення публікацій)
Information letter
Registration Form
Information Abstracts
VІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
- Запрошення на конференцію - WORD - завантажити
- Приглашение на конференцию - WORD (324 kB) - загрузить
- Шаблон для друку тез на конференцію - DOT (112 kB) - завантажити
- Анкета для реєстрації - XLS (19 kB) - завантажити
- Збірник праць конфернеції 2017 р.
- Програма конференції 2017 р.
VІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
- Запрошення на конференцію - PDF (324 kB) - завантажити
- Шаблон для друку тез на конференцію - DOT (112 kB) - завантажити
- Анкета для реєстрації - XLS (19 kB) - завантажити
- ЗБІРНИК ПРАЦЬ за підсумками VІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». PDF (3721 kB) - завантажити
- ПРОГРАМА VІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» PDF (255 kB) - завантажити