Конференції

м. Київ, НУБіП України

ХІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів (18-19 квітня 2024 року)

Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства, яка присвячена 15-ти річчю факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України

 СЕКЦІЇ
1) Інноваційні технології переробки продовольчої сировини   
2) Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК  
3) Стандартизація, сертифікація та управління якістю продукції АПК 
4) Досягнення нутриціології у збереженні здоров’я населення 
 
         Посилання для скачування матеріалів конференції:
Програма конференції
,
Збірник конференції
Сертифікати учасників конференції,
Дипломи 

Презентації з пленарного засідання:

1)  В.В. Отченашко, начальник науково-дослідної частини НУБіП України, доктор сільськогосподарських наук, професор 

«Виробництво харчових продуктів: освітні та наукові тренди»

 2) О.В. Швець, завідувач кафедри громадського здоров’я та нутриціології НУБіП України, президент Асоціації дієтологів України, лікар-терапевт вищої категорії, лікар-гастроентеролог вищої категорії, лікар-дієтолог вищої категорії кандидат медичних наук, професор «Харчування і здоров'я української нації - спільні виклики»

3). Л.М. Хомічак, директор Інституту продовольчих ресурсів НААН України, д.т.н., професор, член-кореспондент НААН України «Комплексна переробка рослинної сировини як основа створення еколого-економічної біоенергетичної системи України»

4). І.І. Бартковський, президент Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти". Академік міжнародної академії холоду, 
     Е.В. Бахур, виконавчий директор Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» «Ситуація на ринку морозива в Україні в умовах воєнного стану»

        Посилання на світлини, як проходила конференція:

 

АДРЕСА ОРГКОМІТЕТУ І КОНТАКТИ:
03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, буд. 12 В, корпус №11, кім. 312 кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК
095-189-08-34 (вайбер, телеграм) Гудзенко Максим Миколайович, матеріали і запитання надсилати електронною поштою на e-mail: [email protected]

 

Міжнародна науково-практична конференція «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України і світу»

 Міжнародна науково-практична конференція «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу», 25 травня 2023 року. Присвячена 125-річчю заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 ПІДСЕКЦІЯ
РОЛЬ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ВИРІШЕННІ ЗАВДАНЬ ПЛАНУ ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ (якість і безпечність продовольства, харчові технології)

Програма секції

Збірник конференції

Решта матеріалів конференції 

 

 

Х Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

Ювілейна Х Міжнародна науково-практична конференція на факультеті харчових технологій

https://nubip.edu.ua/node/91339

Безпечність та якість харчових продуктів та актуальні вимоги міжнародних стандартів у фокусі секційного засідання №1 «Стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва»

https://nubip.edu.ua/node/91376

Два дні плідної роботи секції процесів і обладнання переробки продукції АПК на ювілейній Х Міжнародній науково-практичній конференції «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

https://nubip.edu.ua/node/91301

Програма конференції 

Збірник конференції 

 

ХІ Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК почала роботу ХІ Міжнародна науково-практична конференція

https://nubip.edu.ua/node/109225

 

БЕЗПЕЧНІСТЬ, ЯКІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА АКТУАЛЬНІ ВИМОГИ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ в полі зору секційного засідання «Стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва»

https://nubip.edu.ua/node/109246

 

МАГІСТРИ-ДОСЛІДНИКИ ОСВІТНЬО-НАУКОВОЇ ПРОГРАМИ «НУТРІЦІОЛОГІЯ» ПРЕДСТАВИЛИ СВОЇ НАУКОВІ РЕЗУЛЬТАТИ НА ПОСТЕРНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

https://nubip.edu.ua/node/109269

 

Секційне наукове обговорення результатів ХІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

https://nubip.edu.ua/node/109267

 

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК підсумовує результати роботи ХІ міжнародної науково-практичної конференції

https://nubip.edu.ua/node/109344

Програма конференції

Збірник конференції

 

IХ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

Програма конференції 

Збірник конференції 

 

 

VІІI Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

VІІI International scientific and practical conference of scientists, postgraduates and students "Scientific achievements in solving urgent problems of production and processing of raw materials, standardization and food safety"

Збірник праць конференції_2019 ЗАВАНТАЖИТИ 

Postępowanie konferentsiyi_2019 DOWNLOAD

Програма конференції_2019 ЗАВАНТАЖИТИ

Program konferencji_2019 DOWNLOAD

 

 

Міжнародна науково-практична конференція «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя»

 

 Інформаційний лист

 Реєстраційна картка учасника

 Програма конференції

 Інформація для учасників (вимоги до оформлення публікацій) 

 

 Information letter

 Registration Form

 Information Abstracts

 

 

VІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

 

  1. Запрошення на конференцію - WORD - завантажити
  2. Приглашение на конференцию - WORD (324 kB) - загрузить
  3. Шаблон для друку тез на конференцію - DOT (112 kB) - завантажити
  4. Анкета для реєстрації - XLS (19 kB) - завантажити
  5.  Збірник праць конфернеції 2017 р.
  6. Програма конференції 2017 р.

 

 

VІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

 

  1. Запрошення на конференцію - PDF (324 kB) - завантажити
  2. Шаблон для друку тез на конференцію - DOT (112 kB) - завантажити
  3. Анкета для реєстрації - XLS (19 kB) - завантажити
  4. ЗБІРНИК ПРАЦЬ за підсумками VІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». PDF (3721 kB) - завантажити
  5. ПРОГРАМА VІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» PDF (255 kB) - завантажити

 

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook