Звіти самоаналізу освітніх програм

Перший (бакалаврський)  рівень

181 "Харчові технології"

       - ОП Харчові технології

229 Громадське здоров'я

       - ОП Нутриціологія здорового харчування 

 

Другий  (магістерський)  рівень


181 Харчові технології

       - ОП Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

       - ОП Технології зберігання та переробки водних біоресурсів       -  ОПП «Нутріціологія» 

       -  ОНП «Нутріціологія» 

152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка

       - ОП Якість, стандартизація та сертифікація 

 

Третій  (освітньо-науковий)  рівень

181 Харчові технології

       - ОНП Харчові технології

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook