- Головна
- Факультет сьогодні
- ВСТУП-2024: Абітурієнту
- Навчальна робота
- Спеціальності
- Виховна робота
- Студентське життя
- Куратори академічних груп
- Старости академічних груп
- Сенат студентської організації факультету
- Корисна інформація для споживача
- Вчена рада
- Рада роботодавців
- Музеї власності м. Києва
- Рада молодих вчених та аспірантів
- План-схема розташування корпусів НУБіП України
Навчальна робота
На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК проводиться підготовка висококваліфікованих фахівців ОС «Бакалавр» та «Магістр» для харчової і переробної галузі з питань якості стандартизації та сертифікації продукції АПК України. Освітня концепція факультету полягає у забезпеченні нового покоління фахівців – інженерів, інспекторів у галузі харчових технологій, на базі сучасних стандартів освіти, адаптованих до вимог кращих світових освітніх програм та для державних та приватних секторах економіки. Під час навчання в університеті студенти отримують ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку в новітніх лабораторіях, оснащених сучасним обладнанням.
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК є основним навчально-науковим підрозділом університету, що забезпечує підготовку студентів ОС "Бакалавр" напряму підготовки 181 "Харчові технології" (Харчові технології; Технологія оздоровчих харчових продуктів; Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції; Ресторанні технології), 229 "Громадське здоров'я" та ОС "Магістр", спеціальностей 181 "Харчові технології" (спеціалізацій "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса", "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів", "Нутриціологія") та 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" (спеціалізації "Якість, стандартизація та сертифікація").
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА НА ФАБРИЦІ ROSHEN
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА НА ХЛІБЗАВОД "КУЛИНИЧІ"
МАЙСТЕР КЛАС" СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ З ВИРОБІВ ФРАНЦУЗЬКОЇ ВИПІЧКИ
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА НА КИЇВСЬКОМУ ПИВОВАРНОМУ ЗАВОДІ "CARLSBERG UKRAINE"
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА НА ПІДПРИЄМСТВІ "COCA-COLA"
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА НА КИЇВСЬКОМУ ПИВОВАРНОМУ ЗАВОДІ "CARLSBERG UKRAINE"
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА НА ПІДПРИЄМСТВІ "ЧИСТА ВОДА"
ПАТ "КИЇВХЛІБ"