Відбулась зустріч щодо ознайомлення з можливостями програм мобільності та обміну студентами (ERASMUS+), програм практик.

13 лютого 2024 року

    8 лютого, для студентів НУБіП України очно та в онлайн форматі, була проведена зустріч щодо ознайомлення з можливостями програм мобільності та обміну студентами (ERASMUS+), програм практик , де ми обговорили всі найважливіші питання, так як:

  • Тонкощі здобуття міжнародних програм та практик.
  • Перспективи та розвиток навчання за кордоном.
  • Доступні міжнародні проєкти та програми.


     Під час зустрічі студенти були ознайомлені з тими програмами та можливостями, які доступні для них на даний час, також проконсультовані щодо правильної подачі документів для різних програм навчання чи практик.

Для тих хто не зміг бути присутнім на зустрічі, ми хочемо залишити для ознайомлення наші презентації:

 


    Також до зустрічі долучилась Vira Wannepain представник Вищої школи сільського господарства м.Ліль (Франція), розповіла про особливості навчання у них та відповіла на питання студентів.
Так само, для тих хто не встиг долучитись – публікуємо презентацію пані Віри:

 

 

     Під час зустрічі ми обговорювали можливість пройти мовні курси та отримати відповідний сертифікат, який потрібен для участі в програмах мобільності, детальніше про них можете ознайомитись за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/63182

 

Тож шановні студенти, уважно слідкуйте за новинами на нашому сайті та будемо раді бачити ваші заявки для участі в різних програмах.

 

 

ННЦ Міжнародної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook