І ось він – зоряний час викладачів коледжу

26 березня 2015 року

 

    Настав час підводити підсумки плідної праці викладачів і атестаційної комісії ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж». Атестація - це звіт викладача про роботу протягом п’яти років. Вона спрямована на підвищення кваліфікації, професіоналізму, майстерності викладача та покликана стимулювати його ріст.
    В основі проведення атестації лежали принципи: демократизму, загальності, всебічності, систематичності, колегіональності, доступності та гласності, безперервної освіти і самовдосконалення, морального і матеріального заохочення.
    Цікаво і швидко минув міжатестаційний період. Ось і настав час поставити останні штрихи до «портретів» викладачів, що атестуються і зафіксувати результати їх роботи на основі комплексної оцінки рівня їх кваліфікації і педагогічної майстерності з урахуванням думки викладачів циклових комісій та адміністрації коледжу.
    20 березня 2015р. відповідно до законодавства України, «Положення про організацію навчального процесу у вищих закладах освіти» та «Типового положення про атестацію педагогічних працівників» у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» було проведено атестацію педагогічних працівників комісією І рівня.
    Основна мета атестації: оцінювання професійно-педагогічної компетентності викладача, продуктивності його роботи та встановлення відповідної кваліфікаційної категорії була досягнута. Атестаційною комісією прийнято рішення про відповідність педагогічних працівників займаній посаді та про присвоєння кваліфікаційних категорій «спеціаліст першої категорії» і «спеціаліст другої категорії», «методист першої категорії», а також порушене клопотання перед атестаційною комісією вищого рівня стосовно присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та про присвоєння педагогічних звань.
    Для наших колег – викладачів Пукала Миколи Івановича, Щурка Богдана Ярославовича, Гальчак Тетяни Віталіївни, Жовнича Петра Васильовича, Кізан Роксолани Ярославівни, Процик Галини Василівни, Фик Жанни Михайлівни, Чорної Наталії Зеновіївни, методистів Дмитрів Ірини Василівни, Стрілки Лідії Михайлівни цей день дуже важливий і приємний, тому що їм випала нагода почути і уявити собі свій творчий портрет, який члени атестаційної комісії намагалися домалювати такою великою, цікавою палітрою слів.
    Викладач – це своєрідне панно, в якому вміщено сотні фрагментиків скла. Жоден з цих фрагментиків не має більшого значення, ніж інший, тільки все панно є цілісне і прекрасне. Малювання портретів закінчено.
    За рішенням атестаційної комісії всі викладачі відповідають займаним посадам. Результат атестації наступний:
1. Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» наступним педагогічним працівникам:
   1. Пукалу Миколі Івановичу
   2. Щурку Богдану Ярославовичу
2. Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» наступним педагогічним працівникам:
   1. Гальчак Тетяні Віталіївні
   2. Жовничу Петру Васильовичу
   3. Кізан Роксолані Ярославівні
   4. Процик Галині Василівні
   5. Фик Жанні Михайлівні
   6. Чорній Наталії Зеновіївні
3. Присвоїти кваліфікаційну категорію «методист першої категорії» наступним педагогічним працівникам:
   1. Дмитрів Ірині Василівні
   2. Стрілці Лідії Михайлівні
4. Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» таким педагогічним працівникам:
   1. Білан Наталії Миколаївні
   2. Гаховському Володимиру Тадейовичу
   3. Жеребецькій Ользі Михайлівні
   4. Зайчуку Володимиру Миколайовичу
   5. Лещишин Оксані Михайлівні
   6. Михайлишин Маріанні Степанівні
   7. Оберській Надії Василівні
   8. Якимович Ользі Михайлівні
5. Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та про присвоєння педагогічного звання «старший викладач» наступним педагогічним працівникам:
   1. Барбаричу Степану Орестовичу
   2. Бей Оксані Богданівні
   3. Білику Ярославу Васильовичу
   4. Брилінському Сергію Маркіяновичу
   5. Венгриновичу Анатолію Петровичу
   6. Жеребецькому Степану Володимировичу
   7. Зборівській Оксані Мирославівні
   8. Лазар Галині Петрівні
   9. Леськіву Миколі Степановичу
  10. Роман Ларисі Халімівні
  11. Ухману Ростиславу Васильовичу
  12. Юрчишин Наталії Іванівні
6. Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та раніше присвоєному педагогічному звання «викладач-методист» Бойко Олександрі Іванівні.
7. Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоїти педагогічне званню «викладач-методист» наступним викладачам:
   1. Білан Людмилі Василівні
   2. Калаталу Олегу Васильовичу
   3. Куцій Світлані Іванівні
   4. П’єнтак Ганні Іванівні
   5. Пилипишин Світлані Ігорівні

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook