Вибори на посаду голови Студентської ради студмістечка та голів Студентських рад гуртожитків

2 вересня 2023, 9:00
  Навчальний рік у нашому університеті вже стартував і багато студентів відчули той самий смак граніту науки, завели нові знайомства, заселились у гуртожитки.
  До речі, щодо останнього Нас чекають довгоочікувані вибори!
 
Кого обиратимемо?
Голову студентської ради студмістечка (https://forms.gle/Twt25R3oxExR3frn9 ) НУБіП України голів студентських рад гуртожитків. (https://forms.gle/CsUFjy4sUgr2XpYu6)
 
Які терміни?
Можливість подати заяву буде доступною з 27 серпня по 3 вересня; День тиші — 12 вересня;
Власне, день виборів — 13 вересня.
 
Студентам важливо знайти час, щоб дізнатися про кандидатів та їхні пропозиції, а також взяти участь у виборчому процесі, віддавши свій голос. Також паралельно з формами для кандидатів на пости будуть відкриті й форми для набору у Виборчі Комісії Гуртожитків (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmoDr3EpJLX6RcXXZCsDkvzOf7zQG4e_XJUUH7VClLJrYuUw/viewform?usp=sf_link) та спостерігачів (https://forms.gle/q8oczW71Nw6MyyN36) на виборчі дільниці. Заповніть гугл-форму для реєстрації спостерігачів та станьте частиною цієї події!
 
  Закликаємо всіх студентів брати активну участь у виборчому процесі, ставити запитання та приймати зважені рішення. Адже ви обираєте людину, від якої буде залежати доволі велика частина вашого побутового життя в гуртожитку!
 

З нетерпінням чекаємо ваших заявок!

 

Студентська виборча комісія 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook