У Заліщиках провели навчання з цивільного захисту

15 лютого 2015 року

     1 лютого у відокремленому підрозділі університету «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» проведено навчання з цивільного захисту для студентів першого курсу. Воно спрямовувалося на попередження та протидію можливих загроз життю і здоров’ю учасників навчально-виховного процесу, організацію захисту персоналу та студентів у разі виникнення надзвичайних ситуацій.
     Цей захід відбувся із залученням представників територіальних підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, місцевих навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. В ньому взяли участь також керівники районних установ і підприємств, організацій міста, директори навчальних закладів міста і району. Навчально-тренувальні заходи очолив голова Заліщицької районної державної адміністрації Шипітка Б.І.

     Учасників семінару ознайомили з системою організації цивільного захисту в коледжі. Крім того, керівники провели навчально-тренувальну евакуацію студентів і працівників в укриття, інструктажі та роз’яснювальні бесіди про порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій, терористичних актів, диверсій, мінування, інших небезпек. Також відпрацювали правила поводження при виявлені вибухонебезпечних предметів та надання першої допомоги травмованим і потерпілим.
 

Штаб цивільної оборони коледжу

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook