Виховна година «Україна – серце Європи»

11 травня 2023 року

09 травня зі студентами груп Л – 21, Т – 21 та Т – 41 спеціальностей «Лісове господарство» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» було проведено виховну годину на тему «Україна – серце Європи».

Усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціал молодіжних та інших громадських об’єднань Президент України Володимир Зеленський 08 травня 2023 року підписав указ про відзначення Дня Європи 9 травня.

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Для українців – це особливий день, адже Україну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура.

Відзначення Дня Європи в Україні – це крок у зміцненні само ідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. У цей день ми шануємо наці спільні цінності, історію та, щонайголовніше – наше спільне майбутнє.

  

Оксана МАЙДАНЮК,

куратор академічних груп

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook