Віктор Луговкін: консультаційно-підготовчі курси НУБіП України – перший крок до Агроінженерії!

10 березня 2023 року
    Луговкін Віктор Володимирович – обдарований і цілеспрямований учень Лугинського ліцею № 2, що у Коростенському районі Житомирської області. Віктор у грудні 2022 року долучився до учасників консультаційно-підготовчих курсів з підготови до зовнішнього незалежного оцінювання знань із загальноосвітніх предметів для випускників шкіл у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

  • Вікторе, як Ви дізнались про консультаційно-підготовчі курси НУБіП України?

— Про курси та їх доцільність під час проведення в жовтні 2022 року профорієнтаційної зустрічі в ліцеї розповіла Людмила ТІТОВА, доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка. Вона надала виключну інформацію, на скільки актуальні та корисні результати таких курсів, які не тільки допомагають якісно підготуватися до національного мультидисциплінарного тесту, але й дають можливість зміцнити власні знання з обраних дисциплін та закріпити увесь спектр необхідних знань, та, що головніше, зробити проміжний контроль та перевірити їх рівень, щоб забезпечити успішність досягнення моєї цілі — набути агроінженерного фаху на бакалавратурі механіко-технологічного факультету.

  • Які враження від курсів?

— Важко навчатись. Освітню складову ліцею ніхто не відміняв. Однак курси дозволили сконцентрувати мій час на отриманні необхідних якісних знань з обраних дисциплін. Є й гарна мотивація – успішні випускники курсів отримують до 10 додаткових балів під час вступу на спеціальність 208 «Агроінженерія», а це доволі суттєво підвищує мої шанси успішного вступу на бакалавратуру механіко-технологічного факультету на місця державного замовлення.

  • Чи радили б Ви ці курси своїм однокласникам?

— Так, радив. Єдине, Агроінженерію, як чітку мету, обрав з однокласників поки тільки я один. Хоча після відвідування в лютому 2023 року моїми однокласниками Дня відкритих дверей механіко-технологічного факультету ще троє висловили бажання долучитись до курсів і мають намір випробувати свої сили у вступній компанії до НУБіП України на агроінженерний фах.

  • Бажаємо Віктору Володимировичу успіхів та долучення до агроінженерної спільноти студентів механіко-технологічного факультету!

 

Спілкувався завідувач кафедри технічного сервісу та
інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка
Іван Роговський

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook