Ректорат: завершуємо календарний рік та плануємо початок року наступного

26 грудня 2022 року
   26 грудня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене підбиттю підсумків та плануванню діяльності на поточний тиждень.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на санітарно-епідеміологічній ситуації, підготовці ювілейного видання. Також він повідомив про отримане тяжке поранення студента третього курсу факультету землевпорядкування Руслана Топчана та організацію його підтримки.

 

   Голова профспілки студентів та аспірантів Олексій Мельник проінформував про проведений семінар для голів профбюро факультетів та ННІ.
   Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про формування графіку відпусток на 2023 рік.
   Голова Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на проведенні Конференції студентів, яка запланована на сьогодні, де будуть підбиті підсумки діяльності органів студентського самоврядування за півріччя.

 

  Завідувач кафедри військової підготовки Валерій Шевчук доповів про заходи з поліпшення матеріально-технічної бази підрозділу.
   Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про завершення підготовки документів за результатами конференції трудового колективу.

 

   Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку звітної документації за підсумками виконання науково-дослідних робіт у 2022 році та науково-технічний супровід оголошеного Національним фондом досліджень конкурсу прикладних наукових досліджень «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди».

 

   Директор студентського містечка Сергій Стецюк зупинився на ситуації в гуртожитках, виїзді студентів на канікулярний період.
   Начальник відділу дистанційного навчання та співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко доповів про узагальнення звітної інформації про діяльність за рік, проведення профорієнтаційної роботи та планування навчального семестру.

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про основні результати фінансового 2022 року, стані сплати за навчання, проведену нараду з відповідальними за міжнародну діяльність за підсумками року та плануванню на майбутнє. НУБіП долучений до альянсу UNIGREEN, який фінансується Єврокомісією і передбачає виконання спільних проектів з кількома європейськими університетами. Озвучив пропозицію в січні провести програмну модернізацію навчального порталу elearn.

 

   Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про закупівлю меблів та м’якого інвентарю для гуртожитків, проведення аварійних ремонтних робіт, формування першочергових ремонтів на 2023 рік.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на завершенні навчального семестру, ліквідації академічної заборгованості, підготовці до акредитації семи освітніх програм в січні, профорієнтаційній роботі.

   Підбиваючи підсумки засідання ректорату, Станіслав Ніколаєнко окреслив план роботи на останній тиждень 2022 року і дав ряд відповідних доручень.
Валерію Іщенку – підготувати результати обстеження аварійної ситуації по 1-му навчальному корпусу; тримати на контролі надходження генераторів.
Василю Шинкаруку – забезпечувати графіки навчального процесу: доцільно, щоб їх розміщували не тільки на офіційному сайті університету, а й на сайтах факультетів та ННІ; продовжувати профорієнтаційну роботу, уникаючи при цьому дублювання.
Оксані Барановській – опублікувати звіт ректора за 2022 рік, деталізувавши його, і подати до Міністерства освіти та науки; прискорити виготовлення ювілейної продукції до 125-річчя університету.
Вадиму Кондратюку – підготувати на січень звіти про діяльність навчально-дослідних господарств.
Вадиму Ткачуку – забезпечувати контроль за формуванням бюджету університету на 2023 рік; підготувати нараду з питань функціонування і покращення освітньо-інформаційного порталу.
   Керівникам факультетів, ННІ, підрозділів і служб подбати про забезпечення дотримання графіків чергувань на період новорічних і різдвяних свят; бути готовими до вірогідних ракетних ударів ворога.

 

Пресслужба

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook