ННІ лісового і садово-паркового господарства гостинно відкрив двері для майбутніх фахівців

13 грудня 2022 року

8 та 10 грудня 2022 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся день відкритих дверей для випускниів коледжів та ЗЗСО у онлайн форматі за допомогою платформи для проведення відеоконференцій Cisco WebEx Meeting. Загалом зареєструвалося близько 100 абітурієнтів з лісотехнічних фахових коледжів, а також випускників шкіл з усіх куточків України.


День відкритих дверей відбувався у два етапи. На першій частині абітурієнти мали змогу почути доповідь ректора Станіслава Ніколаєнка та керівників відділів, що забезпечують навчально-виховний процес та цікаве, змістовне та насичене студентське життя. У другій частині абітурієнти долучалися до факультетів та інститутів, де спілкувалися виключно за спеціальностями, які в майбутньому обирають для навчання.


У Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства зустріч розпочалася з відео-презентації, в якій директор професор Петро Лакида підкреслив, що у важкі умови воєнного стану інститут продовжує розвитватися та здійснювати фахову підготовку за трьома спеціальностями: 205 Лісове господарство, 206 Садово-паркове господарство, 187 деревообробні та меблеві технології. Петро Лакида зауважив, що за останні 3 роки інститут займає лідируючі позиції за кількістю місць державного замовлення серед ЗВО за сеціальностями Лісове та Садово-паркове господарство. Окрім того, було зазначено, що сучасні умови війни вимагають швидкого реагування на будь-які загрози, тому в навчальному корпусі, де проходять лекційні, лабораторні та практичні заняття відновлено бомбосховище, а у гуртожитку №1 для студентів передбачено укриття.


Заступник директора інституту Галина Домашовець ознайомила з даними минулорічної вступної кампанії та вказала на особливості підготовки за спеціальностями на підготовчому відділенні, де навчаючись упродовж 2 семестрів студенти не тільки отримають кваліфіковані знання, а й мають змогу отримати до 10 балів за правилами конкурнсого відбору!


Заступник директора інституту Олександр Соваков ознайомив абітурієнтів з умовами проживання студентів в гуртожитку №1, де проживають студенти вказаних спеціальностей, і наголосив майбутнім першокурсникам та їхнім батькам, що усім бажаючим місць в гуртожитках університету обов’язково вистачить. Також було звернено увагу на сучасний ремонт в гуртожитках, які здійснені силами ректорату та дирекції інституту НУБіП України. Після проведених презентацій майбутні вступники задали близько 20 запитань. Звичайно, першогерговими запитання стосувалися особливостям вступу на різні спеціальності, термінів навчання, теоретичній та практичній базі підготовки. Майбутні абітурієнти були вражені компактним розміщенням нашого кампусу, а саме пішохідною доступністю корпусів та гуртожитків.


Загалом зустрічі, які тривали майже близько години, промайнули непомітно і слова вдячності від вступників та їхніх батьків засвідчили, що такий формат проведення днів відкритих дверей в нинішніх умовах їм сподобався та є, безумовно, ефективним!

Дирекція інституту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook