6 ГРУПА 1 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ЗУСТРІЛАСЬ З НАСТАВНИКОМ ГРУПИ, ДЕ ПРОВЕЛА НАСТАНОВЧУ ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ

26 жовтня 2022, 19:26
Кафедра хірургії і патофізіології імені академіка І.О. Поваженка

   Важливо пам'ятати, що кожна зустріч чи то на лекціях, чи на лабораторних, виховній годині чи просто спілкування з друзями - це усвідомлення згуртованості і розуміння того, що разом - ми сила, ми єдині і перемога за Україною !!!
   При зустрічі піднімалися питання відвідування пар, роботи в ельорні, здачі самостійних робіт.

   Наставник 6 групи 1 курсу наголосив, що університет не змушує робити вибір між безпекою та освітою, адже ми – це єдина родина, де безпека дітей, нашої студентської молоді, є безумовним пріоритетом. Тому навчання відбувається у змішаному форматі з дотриманням усіх заходів безпеки в умовах воєнного часу та епідемії коронавірусу. Адже важко уявити лікаря ветеринарної чи гуманної медицини, який тренуватиметься лише дистанційно й досягне великих вершин у своїй кар’єрі. Ви повинні у майбутньому інтенсивно опановувати як самостійні, так і практичні з лекціями, які вкрай важко у цей непростий час для України.
   Куратор закликав студентів своєї групи стати справжніми друзями для наставника, постійно спілкуватися і тримати зв'язок, за потреби підтримати один одного морально та допомагати у скрутній ситуації.
   Наставник наголосив, що нам потрібно вчитись думати системно, розуміти причини та наслідки, знати, як ухвалювати рішення, як працювати з великими масивами даних, як ефективно комунікувати та взаємодіяти між собою та своїми одногрупниками.
Наголосив на графіку подання звітів щомісяця, щодо рейтингової комісії протягом всього навчального року, де бали будуть впливати на загальний рейтинг (максимум можна набрати 10 балів).
   Староста Скопець Єлизавета Олександрівна детально доповіла про загальний стан групи та освітнього процесу групи, відвідуваність та захворюваність студентів 6 групи 1 курсу.
   На завершення засідання, наставник групи Роман Бокотько закликав старосту 6 групи 1 курсу повною мірою володіти ситуацією по групі, підтримувати постійний зв’язок з куратором групи, допомагати один одному та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою та якнайшвидшої перемоги над окупантами.
   Головне, що студенти почули відповіді на усі питання, відбувся конструктивний діалог про те, як нам спокійно і зважено планувати життя і навчання далі. Під час війни. У серці столиці країни, яка протистоїть агресору. І ми впевнені, що лише спільними зусиллями ми переможемо. Лише разом. Адже Ubi concordia, ibi victoria!

Слава Україні!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ

Староста 6 групи 1 курсу:
Єлизавета Скопець

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook