Нарада декана з завідувачами кафедр: визначено основні напрямки роботи

9 серпня 2022 року

    09 серпня 2022 року деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком була організована та проведена нарада з завідувачами кафедр факультету аграрного менеджменту. Присутніми були заступники декана факультету Лариса Карпенко та Людмила Чорненька.


   Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук подякував колегам за роботу з підготовки до перевірки факультету до нового навчального року, яка нещодавно була організована ректоратом.
   Всі завідувачі прозвітували стосовно того, як саме пройшла перевірка їх кафедр та які були отримані зауваження.
   У ході наради декан поставив перед завідувачами кафедр ряд завдань. Зокрема, потрібно вирішити деякі кадрові питання, приділити підвищену увагу дисципліні серед співробітників та студентів в умовах дистанційного навчання, яке скоро розпочнеться на факультеті аграрного менеджменту. На разі особливо важливою є робота наставників груп у плані підтримки постійного контакту групами, моніторингу місця перебування студентів, контролю їх присутності та навчання.


   Особливо актуальними в умовах воєнного стану є питання безпеки співробітників та студентів. Декан наголосив на необхідності реагування на сигнали повітряної тривоги та поінформував про наявність укриття у корпусі.
   Також декан наголосив на важливості профорієнтаційної роботи з випускниками шкіл з організацією супроводу кожного потенційного вступника.
   Після декана виступили заступник декана з наукової роботи Віра Бутенко щодо подання наукових проектів та керівник міжнародних програм Олена Ковтун про наявні програми для студентів.

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook