Станіслав Панасенко – іменний стипендіат Кабінету Міністрів України навчається на 3 курсі факультету інформаційних технологій за спеціальністю «Кібербезпека»

28 червня 2022, 12:00

     Станіслав Панасенкоіменний стипендіат Кабінету Міністрів України навчається на 3 курсі факультету інформаційних технологій за спеціальністю «Кібербезпека».

     Станіслав – киянин, а його знайомство з НУБіП України розпочалося з того, що у 10 класі обрав наш Університет, як один із кращих у столиці серед тих, які мають спеціальність „Кібербезпека”. Чому саме ця спеціальність? Він розповів, що з 8 класу розпочав вивчати програмування, а потім його зацікавили проблеми комп’ютерних «вірусів» тощо. Станіслав говорить: «Коли я вже зробив для себе список Університетів і вивчив всі їх можливості, то я обрав саме НУБіП. Моя мотивація до вступу в НУБіП – це швидкий розвиток самого Університету. Наприклад, коли я вступив на навчання, на нашому факультеті було лише кілька лабораторій з підготовки до сертифікації CISCO, а через півтора року вже відкрився «Кіберполігон». У майбутньому Станіслав бачить себе у ролі White Hacker (білий або легальний хакер), тому що любить шукати вразливі місця у програмних продуктах й програмувати скрипти.

     У цей складний час воєнного стану в Україні, як розказав нам юнак, він співпрацює з волонтерами, які займаються розвідкою цілей для багатьох великих каналів для DDOS. Окрім того, він навчається за програмою подвійних дипломів у Академії Поморської міста Слупська (Польща) за спеціальністю „Informatyka”, а таку можливість надав йому наш університет. Станіслав впевнено зазначає, що наш НУБіП дає усі можливість, щоб здобувати знання, розвиватися і досягати своїх цілей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook