Червневе засідання кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

18 червня 2022 року

  

 

Спекотний місяць червень не тільки через літню пору року, але й важливими справами, які потрібно вирішувати. Тож на порядку денному кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК основними питаннями були:

  1. Стан готовності дипломних проектів бакалаврів до захисту.
  2. Аналіз результатів літньої екзаменаційної сесії та готовність кафедри до нового навчального року. Варіанти графіків навчального процесу на 2022-23 н.р.
  3. Про Правила цивільного захисту затвердженого в НУБіП України.
  4. Профорієнтаційна робота. Участь випускників шкіл в олімпіаді до вступу в НУБіП України.
  5. Різне.
     Проводилося засідання кафедри в онлайн форматі на базі платформи zoom, де всі викладачі без винятку приймали активну участь. 
     Так, по першому питанню виступили в.о. зав. кафедри, доцент Володимир Василів та доценти Михайло Муштрук і Зінаїда Бурова, які, як керівники дипломних проектів у студентів, доповіли про стан готовності до захисту без п’яти хвилин бакалаврів. Треба відзначити, що незважаючи на воєнний стан в країні та постійну напругу через сирени і можливість ударів по території, де знаходяться і студенти, і викладачі, всі працюють, не покладаючи рук, бо вже на наступному тижні розпочинаються захисти бакалаврських дипломних проектів. 
 
     Друге питання, яке обговорили викладачі кафедри, стосувалося готовності проведення навчального процесу в осінньому семестрі 2022/2023 н.р. В.о. зав. кафедри, доцент Володимир Василів довів до викладачів кафедри проект графіка освітнього процесу на осінній семестр, тому тепер будемо чекати остаточного варіанту. А щодо аналізу результатів літньої екзаменаційної сесії 2021/2022 н.р., то можемо твердо сказати «Так тримати!», бо результати радують. З цього приводу хочеться відмітити, що зросла в рази свідомість студентів в такий важкий для всіх час і результат цього наяву – збільшення середнього балу порівняно з минулим навчальним роком на 4,9 одиниці. 
 
     Прекрасно всі розуміють, що проведення навчального процесу під час війни вимагає великої уваги і зосередженості. Тому асистент кафедри Максим Гудзенко детально ще раз ознайомив всіх викладачів з правилами цивільного захисту, які затверджені 26 березня 2022 року в НУБіП України. Бо життя кожного нашого громадянина – це те, чого не купиш ні за які гроші. Після ретельного обговорення цього питання перейшли до наступного.
 
     В неділю 12 червня 2022 року в 20.00 год. закінчилися Всеукраїнські олімпіади з української мови, математики та історії України, що проходила в НУБіП України. Про результати участі абітурієнтів, які виявили бажання проходити такі олімпіади, виступила доцент Марія Жеплінська, яка відмітила активну участь у проходженні тестів та розв’язанні задач всіх абітурієнтів, що хочуть вступати на спеціальності факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
    В різному виступили професор Ігор Паламарчук та доцент Віктор Сарана щодо питання атестації та переатестації електронних навчальних курсів.
     На закінчення засідання кафедри всі побажали один одному мирного неба та міцного здоров’я.
Молимося за українських та іноземних захисників і захисниць, полонених і плекаємо надію на швидку перемогу наших Збройних Сил України і кожен на своєму місці допомагаємо в цій справі хто як можемо.
Слава Україні!
Героям слава!
 Марія Жеплінська
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook