Вчена рада ННІ ЛіСПГ - підсумки навчального року.

18 червня 2022 року

17 червня в ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулося підсумкове засідання Вченої ради в змішаному (онлайн і офлайн) режимі на якому розглядали стан дослідних об’єктів інституту в умовах війни, а також підводилися підсумки роботи Вченої ради та філії бібліотеки ННІ ЛіСПГ.



Заступник директора ВП НУБіП України «Боярська ЛДС» Олександр Мельник доповів про стан дослідних об’єктів на території ВП НУБіП України «Боярська ЛДС» кафедр ННІ ЛіСПГ в умовах воєнного стану. Доповідачем було зазначено інформації про науково–дослідні об’єкти їх стан в умовах війни, а також відмічено активність кафедр, які найбільше залучаються до науково-дослідної роботи.


Завідувач філії бібліотеки ННІ ЛіСПГ Анна Новак зазначила, що філія наукової бібліотеки ННІ ЛіСПГ є важливим джерелом отримання інформації в процесі навчальної та наукової діяльності інституту. Бібліотечний фонд виступає основним матеріальним та інформаційним ресурсом. Уся документація філії оформлена відповідно до вимог стандартів системи менеджменту якості. Фонд філії бібліотеки впродовж року поповнювався новими надходженнями навчальної, наукової літератури, періодичними виданнями відповідно до централізованого комплектування.



Секретар вченої ради ННІ ЛіСПГ Ганна Бойко доповіла щодо діяльності вченої ради інституту за 2021 – 2022 н. р., звернула увагу на основні положення, та ряд документів, що регламентують роботу вченої ради ННІ ЛіСПГ. Підвела підсумки про виконання плану роботи вченої ради із зазначенням кількісних та якісних показників.


Директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва, професор Роман Василишин доповів про особливості наукової діяльності, зокрема про кількісні і якісні показники публікаційної активності НПП інституту та про подачу публікацій в університетський фаховий журнал та журнали, які цитуються в вбазі Scopus.

 

Щодо графіку освітнього процесу в умовах воєнного стану доповіла заступник директора з навчальної та виховної роботи Галина Домашовець, яка оголосила про початок нового навчального року 2022–2023 року в змішаному форматі – офлайн та онлайн режимах.



Директор інституту ННІ ЛіСПГ Петро Лакида акцентував увагу на профорієнтаційній діяльності НПП інституту, зокрема на зменшенні навантаження кафедр в зв’язку з недобором студентів, що вплине на кількісний показник структурних підрозділів інституту. Зосередив свою увагу на графіку освітнього процесу, який може бути змінений в залежності від ситуації в Україні.

Миру нам усім! Все буде Україна!

Секретар вченої ради ННІ ЛіСПГ,
Ганна Бойко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook