Підготовка аспірантів та акредитація освітньо-наукових програм у полі зору вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів

25 березня 2022 року
     24 березня 2022 року, незважаючи на складні умови військового стану в країні, відбулося планове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів. 
     Переходячи до порядку денного, декан факультету Руслан Кононенко зазначив,що ми усі маємо згуртуватись, продовжувати вести навчальні заняття на високому рівні, не забувати про наукову і міжнародну діяльності, активно продовжувати профорієнтаційну роботу, щоденно тісно співпрацювати зі студентством. Впевненість у нашій перемозі має бути тією рушійною силою, яка буде допомагати у веденні наукового процесу. Сьогодні усі заклади вищої освіти переживають не легкі часи, тож маємо максимально сконцентрувати усі сили, щоб залишитися у лідерах.
     Потому завідувачі кафедр Віталій Бех, Михайло Сичов, Вадим Лихач, Анатолій Угнівенко, Сергій Рубан, Микола Повозніков, Микола Сахацький та Наталія Рудик-Леуська доповіли про стан підготовки аспірантів на факультеті. Співдоповідачем даного питання виступив директор науково-дослідного інституту технологій та якості продукції тваринництва доцент Іван Чумаченко, який детально проаналізував це питання та доповів про подальші перспективи підготовки докторів філософії на факультеті.
     Після цього про підготовку до акредитації освітньо-наукових програм третього рівня акредитації доповіли гаранти програм за спеціальностями 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 207 «Водні біоресурси та аквакультура» професори Сергій Рубан та Віталій Бех відповідно. Вони окреслили основні завдання цього процесу та наголосили на злагодженій роботі кожного члена колективу.
     Потому вчена рада факультету заслухала аспірантку кафедри біології тварин Оксану Іващенко про хід виконання її наукової роботи, а співдоповідачем був її науковий керівник, професор Роман Кулібаба.
     Завідувач кафедри технологій виробництва молока та мʼяса Анатолій Угнівенко зробив наукову доповідь на тему: «Вклад професора Чирвінського Миколи Петровича у розвиток зоотехнічної науки». Доповідь викликала жваву дискусію і обговорення усіма присутніми.
 
     На завершення декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко зазначив, що у єдності наша сила і спільними зусиллями ми виконаємо усі поставлені завдання!
 
Людмила Зламанюк,
 секретар вченої ради факультету тваринництва

та водних біоресурсів 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook