PhD: крокуємо до перемоги разом

12 березня 2022 року
     Ніби вічність триває черговий день спротиву українського народу проти орди чужинців, які зайшли на рідну землю та розв’язали війну. Незважаючи нінащо, ректорат університету продовжує працювати та створює всі можливі умови для навчання не лише студентів, а й аспірантів. В умовах воєнного стану навколо забезпечення життєдіяльності аспірантури мобілізує зусилля проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. Колектив відділу аспірантури організував оперативний інформаційно-консультаційний центр для всієї аспірантської спільноти.

    Протягом останніх двох тижнів в режимі 24/7 відділом аспірантури спільно з Радою аспірантів за допомогою меcенджерів надавалась онлайн-підтримка аспірантів щодо життєво необхідних питань: здійснювалось інформування аспірантів щодо умов ночівлі в гуртожитках та бомбосховищах, пропонувались в оперативному режимі оптимальні варіанти переїздів, при потребі надавались інформаційні довідки тощо.
     Наразі відділ аспірантури, тримаючи руку на пульсі подій, здійснює постійний моніторинг безпечного місцеперебування аспірантської спільноти, адже щоденно дана інформація корегується. Всі голови рад аспірантів ННІ/факультетів співпереживають, активно телефонують своїм колегам та налагоджують телефонну комунікацію.
     Колектив відділу аспірантури та вся аспірантська спільнота не втрачає оптимізму та віри у світле майбутнє. Як відомо з благодійного фонду «Голосіївська ініціатива» для Збройних Сил України було виділено підтримку розміром в сто тисяч гривень. Осторонь не залишився і колектив відділу аспірантури та наші аспіранти, які підтримали ініціативу ректорату та фінансово долучаються до підтримки ЗСУ шляхом переведення своєї одноденної стипендії.
     Викликає повагу ентузіазм наших здобувачів у надскладних умовах. Ми із захопленням можемо констатувати той факт, що частина наших аспірантів чоловічої статі всіх форм навчання досить швидко перекваліфікувались та стали до лав територіальної оборони, інші ж продовжують виконувати свій професійний обов’язок (наразі ми отримали повідомлення про участь аспірантів у весняно-польових роботах). Викликає захоплення ініціатива наших аспірантів приймати участь у волонтерських формуванням як на заході, так і в центрі нашої країни. Ми пишаємося нашими спеціалістами, котрі працюють не дивлячись нінащо, адже лише спільними зусиллями ми дійдемо до перемоги!

     Щиро дякуємо нашому ректорату та оперативному штабу за забезпечення життєдіяльності аlma mater, а також хочемо нагадати, що відділ аспірантури готовий і надалі надавати консультаційну підтримку всім аспірантам НУБіП України в режимі 24/7.
    Все буде Україна!

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook