Презентовано навчально-наукову лабораторію інвестиційного проектування

17 грудня 2021 року

 9 грудня 2021 р. кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту було презентовано навчально-наукову лабораторію інвестиційного проектування аспірантам спеціальності 073 «Менеджмент». Дана лабораторія створена на підставі рішення вченої ради за наказом ректора від 5 вересня 2017 р.

   Метою лабораторії є запровадження і здійснення стратегії і програм, координації міжнародних науково – практичних заходів у сфері сталого розвитку.

 

 

   Для досягнення даної мети кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту створено умови для студентів, аспірантів та викладачів для дослідження ринків проєктів, аналізу інвестиційних показників, розрахунку ефективності втілення проєктів, розробки бізнес-планів, планування проєктів в спеціальному програмному забезпеченні тощо.

 Так, в рамках роботи лабораторії кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту було організовано та проведено Міжнародний форум проектних менеджерів, щорічний Всеукраїнський конкурс студентських проектів «Від ідеї до успіху», багаточисельні зустрічі студентів з практиками бізнесу. В 2020 р. в рамках роботи лабораторії було розроблено програми навчальних курсів дистанційного навчання для Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатору. Міжфакультетськими групами було розроблено 21 навчальні курси.

 

  

   Ці та інші заходи допомагають досягати мети лабораторії та створюють підґрунтя для залучення студентів та аспірантів до практичного досвіду інвестиційного проектування.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Марина Дєліні,
в.о. завідувача кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook