Бобровицький фаховий коледж святкує ювілей

2 грудня 2021 року
     На околиці мальовничого міста Бобровиця розташований один з найвідоміших навчальних закладів аграрної освіти Чернігівщини та України –ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України», який має давню і славетну історію, початок якому поклала меценатка Олександра Олександрівна Майнова, яка склавши заповіт, передала свій маєток і землі на будівництво сільськогосподарської та ремісничої школи I розряду. Саме в цей день 130 років назад відбулася ця знакова подія і сьогодні 30 листопада в коледжі відбулася виховна година «Мій обов`язок перед рідним колективом, країною».

     Всі учасники та гості мали можливість долучитися до дійства в режимі онлайн. З вітальним словом виступили в.о. директора коледжу Віктор Кудряченко, який наголосив на здобутках і перевагах Бобровицького фахового коледжу, побажали плідної праці, нових звершень, добра, миру, професійного зростання Анатолій Остапчук, декан факультету аграрного менеджменту НУБіП України, кандидат економічних наук, доцент, голова наглядової ради коледжу та Олександр Санченко, начальник відділу регіонального розвитку координації діяльності відокремлених структурних підрозділів дистанційної освіти та заочного навчання. Щирі слова вдячності лунали з вуст Лариси Петько, заступника голови Бобровицької міської ради та Людмили Панасюк, начальника відділу освіти Бобровицької міської ради.

     За роки існування навчальний заклад неодноразово реорганізовувався, змінювалася його назва, місце розташування, відкривались нові спеціальності, а його досягнення змогли підняти коледж на високі позиції у престижних рейтингах агропромислового комплексу. За вагомий внесок у розвиток закладу колектив коледжу був нагороджений Грамотами та Подяками Міністерства освіти і науки України, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Обласного управлянні освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, Ніжинської районної державної адміністрації та районної ради, Бобровицької міської ради, Новобасанської об`єднаної територіальної громади, коледжу.

     Щирі слова вітання лунали з вуст випускників минулих років, партнерів навчального закладу та ветеранів педагогічної праці, які зазначили, що в коледжі сформовано творчий колектив однодумців, якому вдалося досягнути вагомих результатів у створенні іміджу навчального закладу, як сучасного освітнього осередку, де я наявними належні умови для реалізації актуальних завдань та формування фахової компетентності майбутніх спеціалістів.

     Учасники дійства, представники колективу, гості мали можливість переглянути відеофільм, присвячений історичним етапам становлення Бобровицького фахового коледжу, насолодитися дуетом Марини та Іллі Ярем, зачаруватися мелодією пісень у виконанні Анни Мартишевської та Яни Салівон.

     Нині коледж – це сучасний конкурентноспроможний навчальний заклад, здатний забезпечити ефективну життєдіяльність народного господарства України висококваліфікованими кадрами, внести гідний вклад у розвиток нашої країни. Колектив коледжу з оптимізмом, надією вдивляється в майбутнє, сподівається на успішну реалізацію своїх планів, розширення горизонтів цієї діяльності, пишається своїми здобутками і традиціями.

Леся Мовчун
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook