Полтавська область: за добу вогнеборці ліквідували 12 пожеж на відкритій території

5 листопада 2021 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

3.jpg

Протягом 31 жовтня вогнеборці з пожежно-рятувальних підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України та підрозділів місцевої пожежної охорони залучалися до гасіння 12 пожеж, що виникли на відкритій території у Полтавському та Миргородському районах. Внаслідок пожеж було знищено 11 га сухої рослинності та очерету й сміття.

Так, о 13:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу,що виникла на відкритій території на вул. Балабуєва в смт Шишаки Миргородського району. Вогнеборці, які прибули на виклик, встановили, що горить суха рослинність на площі 0,3 га. Також, поруч з осередком пожежі знаходився житловий будинок, тож рятувальники зосередили сили та засоби для недопущення поширення полум’я на приватне майно. Пожежу було локалізовано о 13:43, а о 14:25 – ліквідовано. До гасіння залучалися 3 чоловіки особового складу 3-го державного пожежно-рятувального посту та 1 одиниця техніки.

Головне Управління ДСНС України в Полтавській області звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем. Не користуйтеся вогнем для знищення сухої трави та сміття. Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях. Слідкуйте, щоб діти не бавилися сірниками та запальничками. Якщо під час відпочинку на природі чи знаходячись на присадибній, дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню негайно повідомте до пожежно-рятувальної служби за телефоном 101.

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій. https://www.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/130962.html

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook