В.о. ректора НУБіП України С.М. Ніколаєнко відвідав Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ірпінський економічний коледж»

25 червня 2014 року

25 червня в.о. ректора НУБіП України С.М. Ніколаєнко зустрівся з колективом Ірпінського економічного коледжу, ознайомився з матеріальною базою коледжу, оглянув навчальні корпуси, гуртожиток, спортивну базу.


На зборах трудового колективу Станіслав Миколайович виклав основні перспективні напрями діяльності університету та відокремлених підрозділів, що входять до його структури. Серед пріоритетних завдань — підвищення якості освіти, відкриття нових спеціальностей, впровадження новітніх інтерактивних освітніх технологій, зміщення акцентів у бік самостійного навчання студентів, поширення самоврядності та демократизація навчально-виховного процесу, формування патріотизму студентської молоді, створення умов для соціального благополуччя студентів та викладачів.


Колектив коледжу з розумінням сприйняв окреслені стратегічні завдання розвитку університету та його структурних підрозділів.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook