НУБіП: траєкторія успіху Анастасії Вовк у готельно-ресторанній справі – від бакалавра до магістра
Університетська освіта – це значно більше, ніж просто отримання диплома. Це ключовий етап у становленні особистості та визначенні професійного шляху. Багато студентів, які свого часу обрали НУБіП України для здобуття ступеня бакалавра в цій галузі, тепер розглядають можливість продовжити навчання саме тут, на магістерських програмах.
Що ж стоїть за таким рішенням? Які можливості надав бакалаврат у сфері гостинності, і що очікують від магістерського рівня навчання? Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Ірина КУДІНОВА поспілкувалася з випускницею бакалаврської програми «Готельно-ресторанна справа» Анастасією ВОВК, яка поділилася власним досвідом навчання, розповідала про переваги здобуття освіти в НУБіП України та пояснила, чому вирішила повернутися до alma mater, щоб продовжити навчання за магістерською програмою, поглибити свої знання й удосконалити практичні навички в галузі готельно-ресторанної справи.
доцентка кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму
Що ж стоїть за таким рішенням? Які можливості надав бакалаврат у сфері гостинності, і що очікують від магістерського рівня навчання? Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Ірина КУДІНОВА поспілкувалася з випускницею бакалаврської програми «Готельно-ресторанна справа» Анастасією ВОВК, яка поділилася власним досвідом навчання, розповідала про переваги здобуття освіти в НУБіП України та пояснила, чому вирішила повернутися до alma mater, щоб продовжити навчання за магістерською програмою, поглибити свої знання й удосконалити практичні навички в галузі готельно-ресторанної справи.
-
Анастасія, які знання та досвід Ви здобули під час навчання на бакалавраті в НУБіП України?
-
Що мотивує Вас вступати до магістратури?
-
Які переваги Ви бачите у продовженні здобуття освіти в магістратурі НУБіП України?
-
Анастасіє, щиро дякуємо Вам за теплі слова, щирість та натхнення! Бажаємо успіху на вступних випробуваннях, легкого адаптаційного періоду та нових звершень під час навчання в магістратурі. Нехай кожен крок у професійному зростанні буде впевненим і результативним!
доцентка кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму