За що б ви не взялися, головне - будьте віддані своїй справі до кінця!

February 10, 2021

 

     – Розкажіть трішки про себе?

   – Мене звати Тетяна Терещенко. Зараз я навчаюся Бобровицькому ліцеї в 11-Б класі. Я комунікабельна людина, дуже позитивна та люблю знайомитися з усім новим. Останній рік навчання в школі – це суцільна кропітка робота для мене, особливо тяжко навчатися в умовах карантину. Після закінчення ліцею, планую вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування України на економічний факультет, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування».       

 

 

   – Чому ви обрали НУБіП України?

 – Я в захваті від цього навчального закладу. Мене зацікавив університет своєю масштабністю: великий перелік спеціальностей, масштабність діяльності, багато корпусів, чудовий ботанічний сад. Вражає також його вікова історія. Це як маленьке містечко,що є раєм для студентів. Обираючи ЗВО для навчання, я враховувала позиції університету в рейтингу українських вишів.

 

   – Звідки ви дізналися про університет?

  – Про університет я дізналася від старшого викладача кафедри фінансів Євенко Тетяни Іванівни, яка детально описала професію фінансиста, окреслила можливості працевлаштування фахівців та зосередила увагу щодо можливості отримання подвійного диплому.

 

   – Чому ви обираєте саме спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»?

  – Професія фінансиста або ж фінансового аналітика мені дуже подобається, адже входить в топ 10 найпрестижніших спеціальностей та добре оплачується на ринку праці. Фінансовий директор, комерційний директор, начальник фінансового відділу, начальник відділення банку такі посади я теж зможу займати. Але для цього потрібно старанно вчитися. Фахівець з фінансів затребуваний не тільки в державних організаціях, установах, приватних підприємствах, але і у фізичних осіб. Наприклад, останнім часом фінансисти часто стають особистими консультантами тих людей, які торгують на фондових і валютних біржах.

 

   – Чи є у Вас улюблений вислів, девіз?

  – Звісно. «У тому, що стосується майбутнього, я повторюю одне: за що б ви не взялися, головне – будьте віддані своїй справі до кінця. Не обов’язково досягати якогось зоряного успіху, але бути чесним перед самим собою в обраній професії – обов’язково». Роберт де Ніро.

 

   – Чого ви очікуєте від навчання в нашому університеті?

 –Планів на життя маю багато, але не буду їх всіх розкривати… Хочу реалізувати себе, мабуть у науці. Люблю експериментувати. Очікую отримати гарні знання для розширення свого кругозору. Я впевнена, що навчання у НУБіП України – це, в першу чергу, здобуття якісної освіти, яка відкриває багато перспектив в майбутньому. Хочу бути висококваліфікованим спеціалістом в своїй галузі.

 

   Щиро дякую за розмову та бажаю Вам натхнення у насиченому студентському житті!

 


Розмову провела Євенко Тетяна,

старший викладач кафедри фінансів

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook