Успішний захист дипломних робіт — дистанційно!

December 11, 2020
НУБіП України

     Враховуючи нинішню ситуацію та заходи карантину, запроваджені через пандемію COVID-19, захисти магістерських робіт в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбуваються в дистанційному режимі.
    Черговий захист відбувся на кафедрі глобальної економіки для студентів ОПП «Прикладна економіка» спеціальності 051 «Економіка» денної форми навчання.
    Розпочав захід декан економічного факультету, професор А.Д. Діброва, який побажав студентам успішного захисту. Голова екзаменаційної комісії завідувач кафедри економіки підприємства ім. Романенка, професор Рогач С.М. у своєму вступному слові відмітила, що студенти успішно виконали план навчання та всі вимоги щодо написання магістерських робіт.

   До захисту були допущені студенти ОС «Магістр», випускні кваліфікаційні роботи яких отримали позитивні відгук і рецензію, пройшли перевірку на плагіат. Також студенти пройшли попередній захист на кафедрі і приймали участь у постерній презентації.
   Студенти продемонстрували набуття ними фахових компетентностей, вмінь опрацбовувати дітературні джерела, обґрунтовувати результати власних досліджень, формулювати авторські висновки і пропозиції. Значна кількість студентів виконували свої дипломні дослідження на теми, повязані з їх практичною діяльністю, продемонструвавши при цьому високий рівень як теоретичної, так і практичної підготовки.

    Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад кафедри готує висококваліфікованих магістрів, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками в економічній сфері.
   Вітаємо наших студентів, які пройшли успішне випробування захистом, та дякуємо керівникам навчального процесу від кафедри і представникам деканату та екзаменаційної комісії за професіоналізм, який цілком відповідає сучасним вимогам вищої освіти!

Анастасія Яцун, секретар Державної екзаменаційної комісії
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook