Вступ до НУБіП України 2020

September 18, 2020

  Рік назад понад 400 школярів, які подали в 2020 р. заяви на вступ на спеціальність 051 «Економіка» економічного факультету НУБІП України, шукали відповіді на питання: як обрати університет? який з них кращий? чи важке в ньому навчання? після закінчення я знайду роботу за фахом?
 Де можна дізнатися інформацію щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України?
 Багато хто знайшов відповіді на сайті університету: документи, що регламентують порядок прийому до університету та іншу цікаву і корисну інформацію для вступника.
    Перше, що багатьох приємно вразило, це дуже широкий спектр спеціальностей.
Хтось з друзів, знайомих або батьки навчався тут, їх думка дуже вплинула на вибір вузу і факультету. Дехто вступив в університет тому, що прочитали багато позитивних відгуків про нього.
    Нещодавно, коли подавали свої оригінали, наші вступники з батьками та друзями побували на території університету. З першого погляду було зрозуміло, що це досить не звичайний учбовий заклад. Паркова громадська зона плавно переходить в ліс. Безліч стежок, які часто використовуються жителями прилеглих будинків, до лісу. Можна з інтересом прогулятися між озер, яких безліч. Можна покататися на велосипеді по трасах різного ступеня складності.
Чудовий парк, відмінна природа. Приємно і комфортно проводити час у озер, облаштовані зони відпочинку. Є де попити кави
   Всі відмічали, що коли заходили в нього, відразу подобалася сама атмосфера університету, все так зручно розташоване, відразу хочеться там залишитися надовго.
   Хто був причетний до вступної компанії, з задоволеням розповідали історію нашого ВУЗу, водили по багатьох аудиторіях та лабораторіях, також показали алею Слави, дендросад, спортивні майданчики, їдальню (улюблене місце студентів для спілкування і чаювання, де перечікують «вікна» між парами та збираються на перервах). Ознайомили з обладнанням з яким в майбутньому студенти працюватимуть і покращуватимуть свої практичні навички.
  В цьому році на спеціальність «Економіка» подали документи, більшість, з Києва та Київського регіону, але заключили контракти майбутні студенти з Чернігівщини, Черкаської, Полтавської і Миколаївської областей. Всі вони знайомі з основними перевагами навчання в НУБІП України:

  1. НУБіП – це найперспективніший вуз України. В ньому самий крутий і досвідчений ректор, який завжди йде у ногу з часом і на крок попереду.
  2. Позитивні викладачі і цікаве навчання.
  3. У навчанні використовуються сучасні підходи та лише актуальні предмети.
  4. Програми міжнародної академічної мобільності студентів.
  5. Можливість отримання подвійного диплому.
  6. Закордонні практики.
  7. Кафедра військової підготовки.
  8. Співпраця з практиками та роботодавцями.
  9. Розвинута інфраструктура життя та відпочинку для студентів.
  10. Розміщений в найекологічнішому районі м. Києва.
  11. Зручна геолокація.

  «Вишенькою» на торті, без якої неможливо уявити університет, є студентське життя, широкий вибір гуртків, студій, наукових спільнот, що варте окремих публікацій.
  Підсумовуючи всі аргументи «за» і «проти»
 Порівняно з іншими ВНЗ міста Києва, НУБІП України − унікальне культурно-освітнє явище. Це університет, що плекає під своїм крилом інтелектуальну, творчу та креативну молодь, котра, попри усі перепони, має змогу належним чином розкрити свій науковий та особистісний потенціал. Університет служить наочним прикладом того, що не існує ніяких перепон окрім тих, у які ти сам повірив.

Сучасна освіта, сучасний університет, сучасний ти!

Коваленко Л.В.,
старший викладач кафедри економіки праці та соціального розвитку
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook