Студенти юридичного факультету приймають участь в «Студентській республіці НУБіП України»

October 7, 2016

     6 жовтня 2016 року на базі НДГ «Великоснітинське» ім. О.В. Музиченка розпочався довгоочікуваний університетський етап «Студентської республіки в НУБіП».Три дні поспіль студентська команда юридичного факультету братиме участь у різноманітних спортивних і інтелектуальних змаганнях та конкурсах.

     

     В перший день Студенської республіки пройшли відбіркові змагання з інтелектуально-розважальної гри «Мафія», квест, перетягування канату. А пізно увечері представники всіх команд реєстрували свій бізнес – підприємства, де зможуть заробляти власну республіканську валюту – активчик.

     Попереду на учасників чекають конкурс краси «Перша Леді», фестиваль аматорського відео, фотоквест, «Нічна туса», «Аікнік», «Дебати», брейн-ринг, конкурс соціально-екологічних проектів, змагання з футболу, волейболу та багато іншого. Переможці конкурсів отримають подарунками від спонсорів. А команда, яка здобуде найбільше призових місць, буде нагороджена кубком та цінними подарунками від адміністрації університету та спонсорів і представлятиме університет на Всеукраїнській «Студентській республіці».

     Бажаємо студентській команді нашого факультету гарного відпочити, отримати приємні емоції та враження. Чекаємо на Вас з перемогою!

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook