 
			03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11, навч. корпус № 10, кімн. 213.
Неіленко Сергій Михайлович
Доцент
- Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу, 
- Технологія напоїв,
- Технології продукції ресторанного господарства,
- Ресторанна справа,
- Етнічні кухні,
- Рекреологія і курортна справа
Київський національний торговельно-економічний університет, спеціальність «Харчова технологія та інженерія», кваліфікація: бакалавр з харчової технології та інженерії (диплом КВ 32882959 від 29.06.2007 р.).
Київський національний торговельно-економічний університет, спеціальність «Технологія харчування», кваліфікація: магістр з технології харчування, інженер-технолог (диплом КВ 35119434 від 20.06.2008 р.).
Кандидат технічних наук (диплом ДК № 013837 від 25.04.2013 р.), спеціальність 05.18.16 – Технологія харчової продукції.
Доцент (АД 008551 від 27.09.2021 р.) доцент кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв.
Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії
- 
сучасні технології виробництва та зберігання продукції ресторанного господарства; 
- 
устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу та інноваційні інженерні ршення; 
- 
технологія напоїв та оптимізація процесів їх виготовлення; 
- 
ресторанна справа, організація обслуговування та управління якістю послуг; 
- 
етнічні кухні світу та гастрономічна культурна спадщина; 
- 
рекреологія і курортна справа, розвиток гастрономічного та кулінарного туризму; 
- 
цифровізація та роботизація сервісних процесів у сфері гостинності; 
- 
впровадження сталих практик і екологічних стандартів у ресторанному бізнесі; 
- 
антикризові стратегії розвитку готельно-ресторанного сектору в умовах глобальних викликів. 
