«Мадагаскар», «Шрек», «Несміяна» – словом, «Оскар» вже у НУБіП!

24 квітня 2019 року
     Саме такі постановки були представлені глядачам і журі у другий день Міжнародного фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна 2019».

     Інтриги, пропажі, риторичні (і не тільки) питання супроводжували цей конкурсний день. Майбутні тваринники ховали у себе звірят із мультфільму «Мадагаскар», яких розшукувала французька поліцейська мадам Дюбуа; економісти розплутували любовні трикутники між Шреком, Фіоною та Принцем; агробіологи намагалися розсмішити найоригінальнішу дівчину свого факультету – принцесу Несміяну, а гуманітарії переконували громаду в тому, що український кінематограф кращий, ніж американський, і скоро право проводити церемонію вручення «Оскара» матимуть саме гуманітарії!

     Вразили майстерністю усі факультети! Кожна програма театралізована, у кожній – безліч бездоганних творчих номерів, у кожній – ще не відомі публіці актори, вокалісти і танцюристи, у кожній – своя родзинка. І, що головне, майже в кожній – натяк на майбутню професію і щира любов до неї і до факультету, на якому студенти її здобувають.
      Та все-таки на обговоренні програм журі особливо відзначило тих виконавців, які, на їх думку, є творчою окрасою факультетів. На факультеті тваринництва і водних біоресурсів це, звичайно, старший викладач, витончена і граційна Ельнара Абдулаєва (кримсько-татарський тарець), пристрасна Катерина Звержинська, яскравий Ярослав Костенко, ліричні Іван Артамонов та Олександр Маринін, щирі Валерія Дудка і Дмитро Неданчук.

     У майбутніх економістів пальму першості для журі взяли багатогранна Анастасія Клюй (і чирлідинг вона поставила, і гімнастичні трюки показала такі, що будь-який студент циркового училища позаздрить), стрімкий Євген Махновець (також автор кількох постановок), ніжна співачка Наталя Борисенко та фея Аліна Васюченко, і , звичайно, улюбленець факультету Валентин Жуль.

     Роль принцеси Несміяни студентці агробіологічного факультету Любові Панченко вдалася, як і все, що вона робить, а студент Олександр Куценко та викладач Олександр Цизь органічно її доповнили. І вже не вперше бурхливі оплески і захоплення залу викликав виконанням пісні «Ніч яка місячна» Остап Жигало. А от величезну повагу і вдячність за організацію такої цікавої програми факультет висловив своїй натхненниці – Людмилі Комар.

     Для багатьох гуманітаріїв відкриттям стали голоси асистента кафедри педагогіки Оксани Гончарук, студентів-першокурсників Оксани Підтинної, Софії Цибулі, Микити Трохіна, Юлії Рижкової, Мар’яни Остяк, акторська майстерність новообраного голови студорганізації факультету Костянтина Архипенка (також першокурсника). А от талант солістки ансамблю «Сузір’я Денс» Вікторії Пекарєвої був відзначений ще на минулорічній «Голосіївці», і цього разу Віка не підвела: хореографічні композиції були високопрофесійними.

     Спасибі творчим командам, чекаємо наступного конкурсного дня!

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології

Фото: Геннадій Кушанов

Фотозвіт:
 

 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook