Черговий візит до ВП НУБіП України "Немішаївський агротехнічний коледж" – продовження плідної співпраці та неймовірні враження

12 лютого 2019 року
     Факультет інформаційних технологій продовжує свою профорієнтаційну активність та цього разу завітав до одного з найрозвинутіших відокремлених підрозділів університету.

     Заступник декана Наталія Клименко, завідувач кафедри економічної кібернетики Андрій Скрипник та асистент кафедри Інна Костенко відвідали Немішаївський агротехнічний коледж. Варто зазначити, що вже з перших хвилин навчальний заклад приємно вразив: привітний персонал та дуже виховані студенти і скрізь по території охайні баки для сортування сміття, як елемент екологічного виховання молоді.

     Зустріч розпочалася з відвідування відділення "Аграрний бізнес", де науково-педагогічні працівники змогли обговорити актуальні питання та можливі варіанти подальшої співпраці з головою циклової Юрієм Біланом та завідувачем відділення "Аграрний бізнес" Яною Криворучко. Також співробітники поспілкуватися і з студентами старших курсів спеціальностей "Економіка" та "Фінанси і кредит". Заступник декана Наталія Клименко розповіла про факультет, переваги та можливості навчання на ньому, про співпрацю з ІТ-компаніями та міжнародну співпрацю. Завідувач кафедри Андрій Скрипник зазначив про особливості навчання за освітньою програмою "Економічна кібернетика". Про здобутий фах та можливості працевлаштування додала асистент кафедри економічної кібернетики Інна Костенко. Студенти жваво спілкувалися, ставили багато запитань, та з рештою змогли переконатися, що освітня програма "Економічна кібернетика" покликана надати ряд переваг майбутнім фахівцям, компетенцій, які можна набути лише на представлений освітній програмі, і без яких не можливо бути успішним на ринку праці. Системне, критичне мислення, поєднання знань про економіку, бізнес-аналітику, математику та ІТ, практичні навички роботи з сучасними засобами Data Mining, моделювання та прогнозування, універсальні ІТ-компетенції, що так необхідні в часи динамічного розвитку цифрової економіки, до того ж які можна ще під час навчання підтвердити, пройшовши безкоштовно міжнародну сертифікацію за різними лінійками програмних продуктів в лабораторіях факультету – коло питань, які найбільше цікавили активних студентів.

     Сучасний фахівець, в тому числі в секторі економіки, фінансів, не може функціонування без застосування ІКТ та ІТ, лише поєднання теоретичних знань та навичок роботи з сучасними засобами обробки та аналізу інформації, базами даних, які на високому рівні викладаються на факультеті інформаційних технологій, можуть принести успіх в професійному розвитку.

     Далі співробітники мали зустріч з директором коледжу, кандидатом сільськогосподарських наук, доктором філософії в галузі державного управління, заслуженим працівником сільського господарства, викладачем вищої категорії Володимиром Альохіним та його заступником Олександром Савченко. Попри свою зайнятість, директор особисто провів цікаву екскурсію територією коледжу, познайомив нас із досягненнями та подальшими планами самовдосконалення. Відчувалося, що "в домі є господар", який знає в якому напрямі розвиватися навчальному закладу, прагне до інновацій, вміє ставити конкретні завдання, вимагає невідкладного їх виконання та досягає поставлених цілей.

     Приємними родзинками зустрічі стали історична експозиція на фасаді центральної будівлі, куточок живої природи при вході, оновлена їдальня нового формату для студентів та викладачів з музикою та цікавими роликами від різних циклових комісій, відремонтована та осучаснена бібліотека. Робочий візит до Немішаївського агротехнічного коледжу завершився відчуттям задоволеності від спілкування з керівництвом та студентами та новими планами співробітництва.

Наталія Клименко,
заступник декана факультету інформаційних технологій,
Яна Криворучко,
завідувач відділення «Аграрний бізнес» Немішаївського агротехнічного коледжу
Інна Костенко,
асистент кафедри економічної кібернетики

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook